≫ 

Dribling od 80 miliona evra: Arsenalov transfer rekorder izblamirao čuvara, ovaj pao u očaj (VIDEO)

Nikolas Pepe pokazao deo svog epertoara protiv Barnlija

  • 5
Foto: twitter/Tomas Black

Fudbaleri Arsenala mogli bi da budu hit ove sezone u Premijer ligi, istina još je rano donositi takav zaključak, na koji navodi neverovatan napadački potencijal u rukama Unaja Emerija.

Supertandem Obamejang i Lakazet su se i prethodne sezone potvrdili možda i kao najbolji u ligi, pravo otkrovenje je Dani Sebaljos (dvostruki asistent protiv Barnlija), a šta tek reći za ovoletošnje pojačanje od 80 miliona evra, Nikolasa Pepea.

U pobedi "Tobdžija" nad Barnlijem 2:1, reprezentativac Obale Slonovače nije imao konkretan učinak, delom i zbog toga što je ušao sa klupe, ali se samo jedan njegov potez najviše "vrti" i prepričava nakon utakmice.

Pepe je bukvalno izblamirao fudbalera Barnlija na sredini terena, munjevito je izveo okret, a onda i dribling kroz noge čuvaru, na oduševljenje navijača.

Definitivno je Arsenal u Pepeu dobio paklenu opciju u navali koja će, to je jasno, biti najjači adut Emerija u ovoj sezoni.

VIDEO: Čovek je potencijalno novi Pele samo kad bi znao gde je levo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    17. avgust 2019 | 17:38

    Zlo kakav igrač

  • budi

    17. avgust 2019 | 17:52

    Ti decko nisi sutnuo konzervu kd kazes da je dribling slucajan.

  • Nevidjeno

    17. avgust 2019 | 18:28

    Ovo još fudbal nije video.rasprodati čitavu ekipu,samo njega ostaviti.on može da igra sam protiv dva tima.i trenera prodati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA