≫ 

Real silan i sa desetoricom, Joviću devet minuta na debiju u Primeri (FOTO)

"Kraljevski" klub prvi put posle 27 meseci ispred Barselone na tabeli

  • 4
APTOPIX Spain Soccer La Liga Foto: Tanjug/Ap

Real Madrid je već u prvom kolu demonstirao moć, u Vigu je "pala" Selta rezultatom 3:1, uz debi srpskog napadača Luke Jovića za tim Zinedina Zidana.

"Štucao" je "Kraljevski klub" u pripremnom periodu, izgubio jedan meč i sa 7:3 (Atletiko), ali je na "Balaidosu" sve savršeno funkcionisalo po goste, za koje je, mimo očekivanja, u postavi koja je krenula zaigrao i Geret Bejl.

Ukazao je Zidan šansu Velšaninu uprkos letošnjim trvenjima i najavi razlaza, najviše iz razloga što još uvek nije u potpunosti spreman da Joviću ukaže priliku od starta u kombinaciji sa Benzemom.

A upravo je Francuz pokrenuo Real u subotu u Galiciji, i to na asistenciju Gereta Bejla, koji je napravio ršum po krilu, ubacio loptu na peterac, a Francuz samo postavio nogu za vođstvo gostiju.

Delovalo je da će Real imati muke da održi prednost od 56. minuta kada je Modrić zaradio crveni karton zbog neopreznog starta na rivalu, međutim i sa desetoricom gosti su bili produktivni - sa dva gola "ubili" su meč i potvrdili siguran trijumf.

Pamtiće se sa ove utakmice napadačka kreacija koja je prethodila trećem golu, sjajno je kombinovala ofanziva Reala, a Lukas Vaskez krunisao perfektnu akciju.

Prethodno je Kros još efektnijim golom, udarcem pod prečku, najavio trijumf favorita.

Ostaće zapisano i to da je srpski napadač Luka Jović upisao svoj zvanični prvenstveni debi za Real u 81. minutu, kada je ušao umesto Benzeme.

Valja reći i to da su Madriđani prvi put posle 27 meseci na tabeli ispred večitog rivala Barselone, koja je dan ranije pretrpela šokantan poraz u Bilbaou.

VIDEO: Jović obukao dres Reala, izašao na teren Bernabeua, a onda se zaviorila srpska trobojka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joakim

    17. avgust 2019 | 19:45

    Svaka cast brate Srbine ponosni smo mi Srbi na tebe ,Mlad si bece jos utakmica i igre

  • Rola

    17. avgust 2019 | 19:54

    Ajmo sa komentarima Zvezdina Zvezda Luka Jović izašao na teren da ga vide gledaoci. Svaka čast za devet minuta pokazao ko je majstor veliko pojačanje za Real biće stalno blizu terena na klupi za rezerne igrače. Sačekajte par kola i biće glavni igrač u drugom tomu Reala sve dok se neko ne zaleti da ga uzme i nadrlja kao Real.

  • Miki

    17. avgust 2019 | 20:08

    E sad mora benzemu neko povrediti i eto jovica u prvoj postavi l

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA