≫ 

Na koga je Milojević mislio? Gubim strpljenje sa pojedincima, tragično smo grešili (VIDEO)

Trener crveno-belih vrlo nezadovoljan i posle pobede u Subotici

  • 58

Zvezda je "za dlaku" izbegla minu u Subotici, gde se Spartak muški i vrlo kvalitetno isprsio favoritu, ali je na kraju ostao "kratkih rukava" zahvaljujući golu Tomanea u finišu, za pobedu Beograđana od 3:2.

Milojević je za ovaj put šansu ukazao nekolicini rezervista, a posle viđenog u Subotici siguran je da nekima od njih više neće davati toliko prostora u nastavku sezone.

O samoj utakmici je rekao...

- Video sam je baš onako kako sam i pretpostavljao da će biti u nekoj priči - rekao je Zvezdin trener, pa prešao na stvar:

- Znate kako, moramo da dajemo prilike nekim igračima, ali mislim da polako počinje moje strpljenje da bude na izmaku... Normalno je da kada imate non stop promene u sastavu da ćete da igrate od sjaja do očaja, mogu da kažem da je takva utakmica danas bila. Jednostavno, imali smo situaciju gde smo kontrolisali utakmicu maksimalno, a onda došli do trenutka da moramo da jurimo rezultat. Imali smo nekih individualnih tragičnih grešaka, koje ne smeju da se događaju na ovom nivou.

Na kraju je prilično nezadovljnog izraza lica zaključio Milojević.

- Hajde da kažem da sam zadovoljan što smo pobedili, ostaće samo to i ništa više.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    17. avgust 2019 | 22:58

    Milojevicu,tvoja uloga trenera je da pomognes igracima kroz tvoje treninge da se razviju u dobre igrace.... Treniras li sa momcima penale na treningu jer su bili OCAJNI protiv danaca.... Da su bili Nemci nebi Zvezda ova sadasnja isla dalje !

  • Pkv

    17. avgust 2019 | 22:41

    Na Jevtovica i Simica...

  • Knele8

    17. avgust 2019 | 22:38

    Simic,Jevtovic,Milunovic...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA