≫ 

Ludo prvo kolo Primere: Šokantan remi Valensije posle 101 minuta, osam golova na Madrigalu! (VIDEO)

"Slepi miševi" tragičari prve runde Primere, Viljarel i Granada odigrali 4:4

  • 0
Foto :youtube/Aficionado Amarillo

Nije se posrećilo fudbalerima Valensije da upišu prve bodove na otvaranju Primere. Umesto toga - samo bod. I to u krajnje šokantnoj utakmici koja je trajala 101 minut, i baš u poslednjem minutu "Slepi miševi" su sebi "pucali u noge", za konačnih 1:1 protiv Real Sosijedada. 

Strelac gola za domaći tim bio je Gameiro u 56. minutu, ali je isti igrač bio i tragičar utakmice pošto je u 95. minutu promašio penal za overu pobede, što i ne bi bilo toliko strašno po domaći sastav, da samo par minuta kasnije gosti nisu izjednačili.

Iz jedanaesterca.

Kokelan je bio drugi tragičar utakmice, jer je igrao rukom u "živom zidu" posle slobodnog udarca Sosijedada u bukvalno završnim sekundama utakmice. Sudija nije imao dilemu u toj situaciji, pokazao je na "kreč", a Ojarzabal pogodio za 1:1 i kraj najbizarnije utakmice prve runde La lige.

Za egal koji je za Valensiju skoro ravan porazu, delimično je kriv i VAR, čija se odluka za potvrdu vodećeg gola čekala punih šest minuta, što je, uz ostale kratke prekide, i dovelo do 11-minutnog produžetka meča, konačno i do egala.

Ipak, sve ono što se dešavalo na "Mestalji", i na svim ostalim stadionima u okviru prvog kola je ništa naspram onoga što su priredili igrači Vilajreala i Granade na "Madrigalu" - tamo je utakmica završena rezultaom 4:4!

Uživali su navijači u goleadi koja je krenula penalom Kasorle, a egal sa iste udaljenosti doneo je gostima Vico pred kraj poluvremena.

Nastavak je doneo buru kakva odavno nije viđena, uz konstataciju da su igrači domaćeg tima "ispustili" pobedu jer su imali 4:2 na svom kontu.

Ipak, do kraja su primili dva gola iz gotovo preslikanih akcija Granade, oba puta nakon kornera. U prvoj situaciji strelac je bio iskusni Roberto Soldado, a nedugo potom, posle još jedne ubačene lopte iz ugla, i nakon glavometa, Puertas je postavio konačnih 4:4!

Primera, 1. kolo

Petak

Bilbao - Barselona 1:0

(Aduric 89)

Subota

Selta - Real Madrid 1:3

(Losada 90+1 - Benzema 12, Kros 61, Lukas Vaskez 80)

Valensija - Real Sosijedad 1:1

(Gameiro 59 - Ojarzabal 90+11)

Majorka - Eibar 2:1

(Rodrigez 4, Oliveira 75. ag - Oliveira 57)

Leganes - Osasuna 0:1

(Avila 75)

Viljareal - Granada 4:4

(Kasorla 35.p, Gomez 53, Moreno 65, Čukvueze 73 - Vico 45+6, Mahis 62, Soldado 75, Puertas 81)

Nedelja

Alaves - Levante

Espanjol - Sevilja

Betis - Valjadolid

Atletiko Madrid - Hetafe

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA