≫ 

Sančez pred vratima Intera, Konte dobija jakog aduta u napadu na "Skudeto"

Čileanac se vraća u Seriju A

  • 3

Čileanac Aleksis Sančez (30) nadomak je prelaska u tabor milanskog Intera pošto je pristao na smanjenje plate, a njegov agent otputovao na završne pregovore sa Junajtedom kako bi se transfer finiširao, prenose italijanski i engleski mediji.

Sančezov odlazak sa "Old Traforda" dugo je predmet koji se "mora završiti", u pitanju je igrač bez šanse kod Solskjera, čija primanja pritom opterećuju klupsku kasu Junajteda, što je do sada komplikovalp potencijalan transfer.

Ipak, Inter je "zagrizao", Čileanac je velika želja Antonija Kontea, i ona će mu se, po svemu sudeći i ostvariti, baš uoči početka sezone.

Mediji pišu da je Aleksisov agent Fernando Felicevič otputovao u Mančester kako bi sa klubom dogovorio model transfera, a pominje se pozajmica sa mogućnošću otkupa naredne sezone.

Bitna stavka u čitavoj priči je Aleksisov pristanak na smanjenje plate, to je i bio "kamen spoticanja" u pregovorima sa italijanskim gigantom, no sada je i taj ključni faktor u realizaciji posla, rešen.

Ukoliko ne bude bitnijih promena, Sančez će se uskoro pridružiti doskorašnjem saigraču iz Junajteda, Romeluu Lukakuu, koji je ovog leta pojačao "neroazure" iz redova engleskog kluba.

Bio bi to ujedno i Sančezov povratak na velika vrata u seriju A, gde se i najviše afirmisao u dresu Udinezea, odakle je napravio transfer karijere - u Barselonu.

VIDEO: Ronaldo o utakmici sa Srbijom: Osim penala nisu imali ništa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • El NINJO

    18. avgust 2019 | 10:13

    Mislim da će biti zanimljiva borba za Skudeto. Moj favorit je INTER.

  • Tesko

    18. avgust 2019 | 15:08

    Koji crni skudeto, niko opet nije ni blizu Juventusa.Inter nema dva kvalitetna igraca na klupi, a prica se o skudetu.Licno mrzim Juve, al ostali su svetlosnim godinama iza njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA