≫ 

Boaći o Bogu: Ako ga upoznate na drugačiji način, bićete zadivljeni stvarima koje može da uradi

''Ukoliko je predodređeno da imate 1.000 dinara, Bog će vam dati 1.000 dinara'', jasna je napadač Zvezde koji ističe da svako ima svoj put u životu i da za zavist nema mesta

  • 14
Miloš Vulić, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

''Znam da me Bog nije doveo da bih samo igrao fudbal, već i da bih tresao mreže'', rečenica je kojom je napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći počeo intervju za Sportski žurnal!

Protiv Suduve i Helsinkija je postizao golove, zatim protiv Kopenhagena dao zlata vredan pogodak koji je crveno-belima obezbedio penale posle kojih su prošli dalje, a navijači od popularnog Boćka očekuju da presudi i Jang Bojsu.

Nada se tome i Boaći koji je kroz svoj razgovor često apostrofirao Boga kao najzaslužnijeg za sve što mu se dešava.

- Ljudi ne znaju koliko je Bog neverovatan. Ako upoznate Boga na drugačiji način, bićete zadivljeni stvarima koje može da uradi. Ceo život verujem i znam da sam postao ovo što jesam jer sam verovao u Boga - rekao je Boaći za Žurnal i dodao:

Denmark Soccer Champions Legue Foto: Tanjug/Ap

- Znam da u Gani ima dosta boljih igrača od mene, ali nije sve samo u tome koliko si dobar, već da li te Bog izabere. Blagosloven sam darom da postižem golove. Ne kažem da sam najbolji, ali uvek ističem da imam dar od Boga. Kad ti da poklon, onda moraš da uživaš u njemu.

Osvrnuo se i na molitvu koju je čitao Milanu Borjanu pred penale.

Milan Borjan i Ričmond Boaći Printskrin: RTS

- I on i ja verujemo u Boga. Molio sam se i za njega i za tim, uvek to radim. Činim to i za zdravlje, da se niko ne povredi. Ako razmišljate pozitivno o nekome, Bog će i u vaš život poslati pozitivne stvari.

- Ukoliko je predodređeno da imate 1.000 dinara, Bog će vam dati 1.000 dinara. Ako je predviđeno 5.000, toliko ćete i imati. Nema potrebe da zavidim bilo kome, svako ima svoj put u životu - jasan je Boaći.

>>> Poraz od Junajteda (0:4), pa gubitak Superkupa Evrope od Liverpula… Čelsiju baš treba pobeda, a u goste mu dolazi Lester (17.30). Kvota na Plavce je 1,75, a duplu šansu X2 2,08. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Lester.

VIDEO: Borjan otkrio šta su on i Boaći radili pred početak penal serije!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    18. avgust 2019 | 11:03

    Sudjen ti je Kokeza, a ne bog...

  • Bocko

    18. avgust 2019 | 10:18

    Malo je licimeran, u emisiji "Na treningu sa Ricmondom Boacijem" je izjavio kako su u Kini pare... A ovamo kaze ako ti je sudjeno da ima 1000 rsd onda ce ti bog toliko dati... Pa sto je onda jurio u Kinu za parama?

  • GP

    18. avgust 2019 | 11:51

    Neverovatno kakav medijski rostor dobiva ovaj bezveznjakovic. Od njega je Pavkov bolji milion puta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA