Jang Bojs je prošle sezone pobedio Juventus, to dovoljno govori: Simić oprezan pred dvomeč godine

Vezista Zvezde veruje u dobar rezultat u Bernu

  • 30

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić opisao je kako je uspeo da postigne važan pogodak protiv Spartaka iz Subotice, ali se osvrnuo i na daleko veći izazov koji narednih dana čeka Zvezdu.

Crveno-beli su u subotu slavili protiv Spartaka iz Subotice 3:2 posle preokreta, a sada ih na poslednjem stepeniku do Lige šampiona čeka švajcarski Jang Bojs.

- Vrlo važna pobeda za nas. Moj pogodak bio je plod dobre akcije. Prvo je Krstović dao loptu Tomaneu u dubinu, a zatim mi je naš napadač odličnim asistencijom omogućio da postignem gol. Gol je došao u bitnom trenutku, iako nije označio kraj uzbuđenja na stadionu u Subotici. Pokazali smo da imamo snage i jaku želju za pobedom, što smo i materijalizovali na kraju utakmice - rekao je Simić za klupski sajt.

Veljko se sa saigračima već priprema za prvi meč plej-ofa za Ligu šampiona, a nakon vrlo dramatične penal serije posle dva meča po 1:1 sa Kopenhagenom.

- Očekuje nas težak meč u plej-of za Ligu šampiona, ali nadam se da ćemo se iz Švajcarske vratiti sa povoljnim rezultatom. Jang Bojs je dobra ekipa, prvak svoje zemlje i prošlogodišnji učesnik Lige šampiona, kao i mi.

Savladali su tada Juventus u grupi, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu, ali mi smo Zvezda, nikog se ne plašimo i susret sa kvalitetnim protivnicima nas dodatno motiviše. Verujem da će publika uživati u lepom i kvalitetnom fudbalskom okršaju - rekao je Simić.

Krilni napadač ističe da očekuje odličnu atmosferu u Bernu, jer veruje da će i tamo biti navijača Zvezde.

- Znamo da zvezdaša ima svuda na svetu, tako da verujem da ćemo imati fantastičnu podršku i na gostovanju. Pokazali se na svakoj utakmici do sada koliko nam podrška sa tribina znači. Zvezdine pesme čuju se i u inostranstvu, tako da nema razloga da i ovog puta ne bude tako - zaključio je Simić.

VIDEO - Zvezda vratila Spartaku milo za drago- 1:1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ko zna zna

    18. avgust 2019 | 18:54

    odgovara zvezdi isti rezultat kao partizan 2017 tamo 1:1 kod kuce 2:1

  • OVERRATED

    18. avgust 2019 | 19:04

    zadnja utakmica u grupa juventusu nista nije znacila i sa porazom od njih zavrsili su prvi u grupi 12 bodova jang bojs zadnji sa 4 boda

  • Pirocanac

    18. avgust 2019 | 18:42

    Aleksandar Katai ili Richairo Zivkovic, i Aleksandar Filipovic ili Nikola Maras. Eventualnog nekog proverenog veznjaka Radoja ili Krsticic. Mozda i malog Ristica vratiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA