≫ 

Veliki obrt u Kraljevskom klubu: Zidan poručio da Bejl ostaje u Realu

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan potvrdio je da će Velšanin Geret Bejl ostati u "kraljevskom klubu".

  • 5

Bejlova budućnost bila je jedna od tema kojom su svetski mediji bavili tokom leta, a bivši napadač Totenhema bio je na putu da karijeru nastavi u kineskoj Superligi.

Čak je i Zidan izjavio da klub planira da proda Bejla u letnjem prelaznom roku, ali do realizacije nije došlo, pa je Velšanin u prvoj ovosezenskoj utakmici u Primeri bio starter za Madriđane.

"Bejl ostaje u Realu. Svi u ekipi su pozitivni i on je deo tima. Planirao sam da on počene meč protiv Selte, bez obrzira na povredu Edena Azara. Sada je najvažnije da se koncentrišemo na sezonu koja je počela", rekao je Zidan posle pobede protiv Selte (3:1) u subotu.

Bejl je na gostovanju Selti odigrao 75 minuta, a bio je asistent Karimu Benzemi kod prvog gola za "kraljevski klub" u 12 minutu.

VIDEO - Saša Zdjelar pred duel Partizana sa Malatijem u Turskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan institucija

    18. avgust 2019 | 21:39

    Naravno da ostaje,kad im je najbolji igrač trenutno

  • Boske100

    18. avgust 2019 | 21:40

    Realno i treba da ostane. Za sukob koji je nastao krivi je on i njegov menadžer, ali isto i Zidane i Perez. Ipak je dao neke bitne golove za Real i zato mislim da klub treba malo više da ga poštuje.

  • ...

    18. avgust 2019 | 21:19

    Uzeli malo para od novinara, marketing cist, sad nikom nista, svi zaradili, nastavljaju dalje kao sto su i planirali. Biznis, samo biznis i nista drugo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA