Tri penala za 18 minuta! Sudija "častio" Fener sa dva gola za manje od pola sata igre (VIDEO)

Fudbaleri Fenerbahčea lako su izašli na kraj sa Gacijantepom u prvom kolu Superlige Turske, ali jedna zanimljiva stvar "bode oči" u njihovom trijumfu

  • 5
Foto: Printcreen Twitter

Fenerbahče je slavio sa čak 5:0 kod kuće pogocima Mozesa, Murićija, Belozoglua, Dirara i Kadioglua.

Već do poluvremena tim iz Istanbula je imao tri gola na svojoj strani semafora, ali su dva od toga bili golovi iz tri dosuđena penala i to za svega 18 minuta!

Prvi jedanaesterac je mladi sudija Arda Kardesler svirao u šestom minutu i siguran egzekutor je bio Mozes. Žan Amel Kana Bijik se sudario sa Maksom Krusom na ivici kaznenog prostora, ali Kardesler nije ni za sekund oklevao.

Sedam minuta kasnije opet je dunuo u pištaljku kada je Raman Šibsah sapleo Emre Belozoglua, ali je Mozes promašio drugi put.

Za treći penal mu je trebalo malo više vremena pošto je sviran u 24. minutu kada je Žunior Maranao igrao rukom. Emre nije ponovio grešku Mozesa iz 13. minuta i još jednom je pogodio za 3:0.

U međuvremenu je Murići na Emreovo dodavanje duplirao prednost domaćina, a Fener je do kraja pogađao još i u 74. i 88. minutu.

VIDEO - Haos u kaznenom prostoru Partizana, Turci videli penal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ha

    19. avgust 2019 | 21:39

    Srpska CZ..

  • Dejan

    19. avgust 2019 | 23:13

    Kakva simbolika sa nasom petokrakom

  • Nk

    20. avgust 2019 | 03:52

    Vidi Zvezde sto se raspolutila!Cas igraju tamo cas ovamo!Svaka cast Terzo sto vise utakmica da se tim nauci sutirati penale!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA