≫ 

Superliga odložila meč Zvezde i Čukaričkog!

Kako saznaje Telegraf crveno-beli su uputili molbu Brđanima koji su se složili da se meč odloži

  • 24

Utakmica između Crvene zvezde i Čukaričkog u 6. kolu Superlige Srbije biće odložena zbog obaveza crveno-belih u plej -ofu Lige šampiona, saznao je Telegraf iz izvora bliskih ligi. Novi termin će biti naknadno odlučen.

Meč je trebalo da se održi u subotu od 20.30 na stadionu Rajko Mitić, ali će biti pomeren za datum kada bude bilo prostora.

Podsetimo, Crvena zvezda u sredu u Bernu igra prvi meč plej-ofa Lige šampiona protiv Jang Bojsa (21.00 Arena sport, RTS), a revanš je sledećeg utorka na Marakani.

LASK je iznenadio sve u prošlom kolu i lagano izbacio Bazel i sada ga čeka borba za ulazak u Ligu šampiona sa Brižom. Večeras (21.00) u Lincu kvota na domaće je 2,55, a na goste 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za LASK - Briž

Zvezda je u utorak otputovala za Švajcarsku, a a Vladan Milojević je odabrao sastav koji vodi na meč:

Miloš Vulić, FK Crvena zvezda

Foto: MN Press

Iznenađenje je mladi Veljko Nikolić, a pojačanje oko koga se klub iz Ljutice Bogdana preganjao sa Tondelom - Mendeš Tomane, takođe je na spisku.

Zvezda je u Kopenhagenu igrala bez nekoliko prvotimaca i ovog puta će jedan od njih - El Fardu Ben biti među putnicima, a očekivano nema povređenog Milana Pavkova.

Tu je i novajlija iz Rada Njegoš Petrović, a tek što je stigao u Beograd i zadužio dres, put Berna kreće i ofanzivac Mateo Garsija. Pogledajte kompletan spisak igrača koji idu na gostovanje Jang Bojsu:

Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Miloš Degenek, Marko Gobeljić, Radovan Pankov, Milan Rodić, Santana Žander, Hose Kanjas, Mirko Ivanić, Marko Marin, Miloš Vulić, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, El Fardu Ben, Mendeš Tomane, Veljko Simić, Aleksa Vukanović, Ričmond Boaći i Mateo Garsija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda

    20. avgust 2019 | 13:27

    Samo jako protiv Jang Bojsa pa u LS!🔴⚪

  • Djule

    20. avgust 2019 | 13:27

    Ma kakvo odlaganje i jednim i drugim. Sto igrate evropu ako niste sposobni? Kad odu negdje vani onda mogu igrati svaki treci dan.

  • Y

    20. avgust 2019 | 15:09

    Po meni ovo je glupo, ni Partizanu ni Zvezdi ne trebaju da se odloze utakmice tj nikome. Niko to iz vecih liga ne radi samo mi jer smo mnogo pametniji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA