≫ 

Kosanović preuzeo Radnički Niš i odradio prvi trening

Na Čairu su ekspresno pronašli novog stratega

  • 15

Novi šef stručnog štaba Radničkog je Milorad Kosanović koji je dogovorio saradnju sa rukovodstvom niškog kluba i već odradio prvi trening sa ekipom.

Kosanović iza sebe ima bogatu trenersku karijeru. U dva navrata vodio je Crvenu zvezdu, dugo je radio u Kini, bio je direktor Vojvodine u vreme kada je osvojila svoju drugu titulu prvaka velike Jugoslavije 1989. godine, a poslednjih godina sa uspehom je radio u nekoliko klubova u Srbiji – Novom Pazaru, Borcu, Radniku i Napretku. Kosanović je obavljao i selektorsku funkciju u reprezentaciji Malte. Njegovim dolaskom Radnički je svakako dobio trenera koji može da ispuni visoke ciljeve kluba.

Zvanično predstavljanje Milorada Kosanovića održaće se u sredu od 12 časova u pres sali na stadionu Čair, a iskusni trener će na klupi Nišlija debitovati u nedelju od 18.30 sati, kada će Radnički dočekati subotički Spartak u sklopu 6. kola Superlige Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA