≫ 

APOEL bez Savića odoleo Ajaksu, Slavija i Briž bliži Ligi šampiona! (VIDEO)

Kopljanici nisu uspeli da zatresu mrežu na Kipru

  • 4
FK APOEL FK Ajaks

Foto: Tanjug/AP

Odigrani su prvi mečevi plej ofa kvalifikacija za Ligu šampiona u kojima je APOL odigrao nerešeno sa Ajaksom, 0:0, dok su Slavija Prag i Klub Briž slavili na gostovanjima Klužu i LASK - u sa po 1:0. 

Ispostavilo se da je prošlogodišnji polufinalista Lige šampiona, ekipa Ajaksa, imala više nego težak zadatak na Kipru na kojem nije uspela da zatrese mrežu protivnika i sa povoljnim rezultatom dočeka revanš u Amsterdamu.

Šta više, Apoel je tokom meča umeo i da zapretili, a najbolju šanu za gol su imali sredinom poluvremena kada su Kiprani pogodili prečku. Takođe, Holanđani su od 80. minuta igrali sa igračem manje pošto je isključen Mazraui, a do kraja susreta mreže ostale mirne na obe strane.

Od samog početka Apoel se pokazao kao tvrd protivnik spreman da sačuva svoj gol tokom svih 90 minuta. U startnoj postavi Kopljanika bio je srpski internacionalac Dušan Tadić, dok su sa druge strane u timu bili  Andrija Pavlović i Uroš Matić.

Doskorašnji kapiten Zvezde Vujadin Savić nije bio ni u protokolu za meč sa Ajaksom.

 

U ostalim mečevima, Slavija Prag je uspela da slavi u Rumuniji protiv Kluža sa 1:0. Gosti su poveli u 28. minutu golom Masopusta. Posle kornera, Masopust je volej udarcem sa nekih dvadesetak metara uspeo da zatrese mrežu protiovnika. Do kraja, Kluž nije uspeo da izbegne poraz pošto je Omrani promašio penal u 79. minutu meča.

 

Istim rezultatom slavio je i Briž u Lincu gde je LASK poražen golom Vanekena sa penala u 10. minutu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    21. avgust 2019 | 08:04

    Taj može da igra samo kod tate!

  • Laki

    21. avgust 2019 | 11:14

    Gde god je bio ilinje grejao klupu ili nije ni u protokolu bio, jedino u zvezdi kapiten na konto prezimena pa se na sve jos okurazio pa glumio bitnocu..Postavio ih Milojevic sve na mesto

  • Boske100

    21. avgust 2019 | 06:40

    Ko je Savić?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA