≫ 

Zvezda između uspeha i sreće! (FOTO) (VIDEO)

Crveno-beli su došli u Bern da pronađu svoju sreću

  • 26

Vladan Milojević i sreća - dva ''pojma'' koja u poslednje vreme u javnosti ne mogu jedan bez drugog!

Iako je trener Crvene zvezde nedavno pitanjem pokušao da objasni da li je on stvarno toliki srećnik, odnosno da li crveno-bele od njegovog dolaska sreća prati na svakom koraku.

- Kod nas je najlakše da kažete da je neko imao sreće i sa tim se završava sve to. Voleo bih da mi neko objasni šta je sreća? Niko nikad nije objasnio šta je sreća. Ja sam izgleda srećnik pa neka ostane tako. Ja sam samo običan čovek koji se trudi i svoj posao pokušava da radi na najbolji način - jasan je bio Milojević posle Kopenhagena, a pre Spartaka.

Ako pitate navijače najtrofejnijeg srpskog kluba pred prvi meč plej-ofa Lige šampiona protiv Jang Bojsa (sreda 21, RTS 1), većina njih će prizivati sreću i na stadionu ''Švajcarska.'' Neće ni sam Milojević imati ništa protiv, što je nedavno istakao, ali pitanje je da li je sreća to na šta će se Zvezda osloniti i da li je baš sreća najzaslužnija što su crveno-beli nadomak Lige šampiona.

Foto: Telegraf.rs

Nekako se olako odomaćilo, da ne kažemo uzelo zdravo za gotovo, to da je Zvezda samo jedan klub koji prati sreća u evropskim takmičenjima.  Olako se mešaju sreća i uspeh, iako su to dva potpuno različita pojma. Doduše, dva pojma koja zavise jedan od drugog.

VIDEO: Milojević o Delijama posle provokativnog pitanja švajcarskog novinara

Uspeh je ono što Zvezdu krasi ovih godina otkako je Milojević tu, a uspeh jednostavno treba da dođe kao proizvod sreće - i najlakše dolazi kada radite ono što volite. A igrači Zvezde definitivno vole ono šta rade i daju poslednji atom snage kako bi, na kraju, mogli da kažu da su uspeli.

Uspeh se meri preprekama koje su morale da se savladaju, a Zvezda je tokom ovih godina prošla ''sito i rešeto.'' Nije tu samo dvomeč sa Kopenhagenom, već je tu i duel sa Krasnodarom, produžeci u Trnavi, triler u Salcburgu...

Vladan Milojević Foto: Marko Jovanović

Uspeh bi, po nekim definicijama, trebalo da dođe kao proizvod sreće, što se tokom ovih godina pod Milojevićem i dešavalo, ali nisu igrači Zvezde na teren izlazili sa idejom u glavama da će ih sreća pogledati na terenu.

Pre ćemo reći da su crveno-beli izazili da traže svoju sreću koja ih je, na kraju, dovela do uspeha.

- Morate da imate dozu svega - jasan je Milojević bio nedavno:

Vladan Milojević Foto: Marko Jovanović

Bitno mi je da odigramo dobro i da damo sve od sebe kao i do sada. Da pratimo filozofiju igre kao i do sada.

Uspeh je dobiti ono što želimo, sreća je želeti ono što dobijemo, a u Zvezdinom slučaju je jasno - došli su u Bern da pronađu svoju sreću koja će ih voditi do uspeha zvanog Liga šampiona.

I kao što je Milojević rekao - Ja sam izgleda srećnik, pa neka ostane tako!

Jer, sreća nije slučajna, sreću sami stvarate!

 
 
 
View this post on Instagram
Dobili smo fotografiju od jednog čitaoca - ovako izgleda izlaz iz Bazela pred meč Jang Bojs - Crvena zvezda!A post shared by Telegraf Sport (@telegrafsport) on

(Izveštač Telegrafa iz Berna  - Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezd-ica

    21. avgust 2019 | 08:49

    Gospodin Milojević je prvo i osnovno veeeeliki stručnjak,veliki radnik, čovek koji voli Zvezdu, a onda srećnik.Kad je on u pitanju, tu je znanje, rad i trud praćeni srećom.Neka on bude zdrav, srećan i "majstor" svog zanata još duuugo, duuugo!!!!!

  • Nesa CZ

    21. avgust 2019 | 08:45

    Milojeviću ti odličan trener, veliki gospodin i džentlmen... A takve i sreća voli

  • Kursumlija

    21. avgust 2019 | 07:29

    Mi imamo srece sto te imamo Miloje!!!Ziv bio i dugo vodio Zvezdu!!!Sve najbolje u karijeri i zivotu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA