≫ 

Strahinja Pavlović progovorio o transferu: Prvo Molde, pa Lacio... (VIDEO)

Dvomeč sa Norvežanima je jedino o čemu razmišlja štoper crno-belih

  • 4

Neka čeka Lacio, Molde je jedino o čemu razmišlja 18-godišnji Strahinja Pavlović pred ključne sudare sa norveškim timom u doigravanju za Ligu Evrope. Telegraf je prvi pisao o tome da je Partizan dogovorio transfer mladog štopera u rimski klub, crno-beli će inkasirati 5.500.000 miliona evra uz sporazum da igrač ostane na pozajmici u Humskoj do kraja sezone.

Jedno od pitanja za Pavlovića na konferenciji za medije pred meč sa Moledom, bilo je vezano za njegov odlazak i koliko ga to opterećuje ili relaksira pred nove izazove sa Partizanom.

Evo i šta je odgovorio Partizanov defanzivni adut:

- O tome bih voleo da pričam posle utakmice sa Moldeom, sad sam koncentrisan samo na utakmicu i najbitnije je da sutra pobedimo, a o Laciju i transferu možemo da pričamo posle utakmice - rekao je Pavlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nk

    21. avgust 2019 | 14:37

    5 500000 miliona klubu za odigrane 23 utakmice u dresu Partizana i to u domacem takmicenju.Njemu 1-1,5 miliona po sezoni.Mislim da je mladim igracima jasno gde treba da idu.

  • Djomla

    21. avgust 2019 | 15:12

    Ako je ovo istina da ce Partizan dobiti 5.500.000 e za jednog igraca ja cu pojesti telefon sad za rucak,pa ceo tim partizana ne vredi toliko hihihi nego vestacki se duva cena u medijima kao sto je bio i slucaj sa SMS te 150.000.000 te otimaju se najveci klubovi evrope za njega a ono guli i dalje u laciju i pitanje je gde ce i kad otici i za koju lovu mozda 10 najvise 15 milki,neznam samo koja je svrha ovako nerealno pumpati cenu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA