≫ 

Milošević pred Molde: Sudbina Partizana je u pitanju, ovaj tim može mnogo (VIDEO)

Pred crno-belima je prvi od dva evropska meča sezone - četvrtak od 21

  • 10

Pred Partizanom su, bez ikakve dileme, utakmice sezone - Molde će odrediti dalji tok crno-belog puta koji može biti evropski, i onaj drugi, samo domaći bez privilegija igranja u odabranom društvu najboljih timova drugog po jačini evro takmičenja. 

Stoga, u Humskoj su sve snage mobilisane su da se prođe norveški tim, samim tim da se obezbedi evropska jesen i sve ono što klubu donosi višemesečni boravak u Evropi.  Nažalost, zbog nove kazne UEFA Partizan će dočekati Norvežane samo uz prisustvo dečaka iz škola fudbala, što je nova, krajnja opomena po klub pred izbacivanje na duže staze.

- Trebaćete nam sutra, jel' možete svi da uđete (smeh)?. Trebaćete nam svi sutra - našalio se Savo Milošević kada je video čitav puk novinara na konferenciji pred meč sa Moldeom, pa uozbiljio priču:

- U najkraćem, došle su i te dve utakmice koje mogu da odrede sudbinu Partizana u narednom periodu - i iz ovih reči se može naslutiti ozbiljnost situacije u Partizanu, ako se kojim slučajem ne prođe Molde.

Plasman u Ligu Evrope bi, ipak, bio najlepši mogući epilog i definitivno kruna Partizanovog uspona pod Savom Miloševićem

- Komplikovano je kada imate dve utakmice koje upravo to znače, imaju takvu težinu. Koje mogu da odrede mnoge stvari, a sa druge strane ova ekipa je u prethodnih pet meseci uradila toliko dobrih stvari i sad sve to može da se gleda drugačijim očima posle dve utakmice. Jako komplikovana siutacija.

Neće, kaže Savo, igračima nametati pritisak, svi moraju da budu svesni da neće biti "smak veta" i ako se ne prođe u Ligu Evrope.

- Ono što u tom smislu želim da poručim igračima, bez obzira na ishod i rezultat dve utakmice, život će morati da se nastavi posle Modlea. Mislim da smo dosta stvari uradili u prethodnom periodu, formirali smo odličan tim i mislim da možemo mnogo.

Kadrovska situacija je takva da je samo Ostojić pod upitnikom, dok su ostali fit za borbu sa Norvežanima. Neki sto posto spremni za trku, a neki manje.

- Svi igrači su spremni, a neizvsno nem je jedino sa Ostojićem, videćemo posle treninga kako će biti. Nisu svi baš sto posto spremni, pogotovo ovi novi igrači. Sutra nam treba, pre svega, da ponovimo ozbiljnu trku koju smo imali u obe utakmice protiv Malatije, dobru agresiju, dobru disciplinu, dobru koncentraciju i neophodni su nam samo psihički i fizički spremni igrači.

VIDEO: Strahinja Pavlović o transferu u Lacio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan pa Bog

    21. avgust 2019 | 14:12

    Neka bude kao i protiv turaka ! Nemam nista protiv .

  • Nk

    21. avgust 2019 | 14:03

    Ne pustajte domace novinare ne trebaju nam navijaci Moldea!!!!

  • Duke

    21. avgust 2019 | 14:20

    Jesu li domaci novinari dobili salove i kape fk Moldea???Dosta vise foliranja!!!Pokazite kao i uvek da mrznja prema Partizanu puni vasu dusu i srce najvecom mogucom srecom!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA