≫ 

Partizanov tim za Molde: Struku brine samo Ostojić (GRAFIKA)

Štopera još od prvog duela sa Malatijomspor muči aduktor, ali je odradio trening i svi se nadaju da će pomoći protiv Norvežana

  • 15
FK Partizan

Foto: Telegraf.rs

FK Partizan

Foto: Telegraf.rs

Još samo 180 minuta deli Partizan od konačnog cilja – plasmana u grupnu fazu Lige Evrope, ali da bi se nagrada “ugrabila” na pravi način neophodno je da crno-beli u dvomeču plej-ofa eliminišu Molde.

Norvežani, iako po imenu možda nisu atraktivni, nikako nisu tim za potcenjivanje, tim pre što klub iz Humske sutra na svom terenu (21.00, RTS) usled kazne UEFA neće imati pomoć navijača.

Jedina dilema koja u ovom trenutku tišti trenera Savu Miloševića tiče se odbrane Partizana i to njenog ključnog čoveka u minulih tri i po meseca meseca – Bojana Ostojića.

Foto: Telegraf

Iskusni fudbaler je zaradio povredu aduktora u prvom meču sa Malatijomspor, posle čega je medicinski tim uspeo da ga oporavi za revanš sa Turcima, ali je i dalje rovit, odnosno nedovoljno spreman.

Ostojić je večaras odradio trening sa ekipom i to je svakako odlična vest za crno-bele, ali će se do početka utakmice dobro razmotriti da li je njegovo učešće vredno rizika, kao za njega lično, tako i za ekipu.

Mada, radi se o igraču koji je veoma požrtvovan i mnogo je veća verovatnoća da se sutra nađe na terenu, nego da ostane sa strane.

Sve ostalo ide na ruku Partizana, jer Milošević može da računa na igrače u koje u ovom trenutku ima najviše poverenja.

To znači da će ispred kapitena Vladimira Stojkovića stajati uigrana četvorka Nemanja R. Miletić, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Slobodan Urošević, koja je iznela i prethodni deo kvalifikacija.

ROLA I ZA BIBRASA NATHA

Foto: partizan.rs

Što se tiče veznog reda, takođe nema dilema i to je verovatno činjenica koja struku posebno raduje. Saša Zdlejar i Aleksandar Šćekić će zauzeti pozicije ispred defanzivne linije, Zoran Tošić svoje mesto na desnom krilu, a Takuma Asano se, posle pauze u domaćem prvenstvu, takođe vraća među startere.

Milošević je ponovo odmorio Japanca u duelu Superlige sa Radom, kako bi se osvežio, jer još uvek nije dovoljno fizički spreman i bio fit za Norvežane.

Svoje mesto u centralnom delu terena zauzeće Sejduba Suma, u čijem opisu posla su i organizacija, ali i završnica napada.

Trener crno-belih je takođe nagovestio da bi određenu rolu mogao da dobije i Bibras Natho, koji prolazi adaptaciju sličnu Asanovoj, pre mečeva sa Turcima, pa nije isključeno da dobije priliku da “na svežinu” donese kvalitet više.

Tome u prilog i činjenica da je klub iz Humske odmah licencirao Izraelca u UEFA, verovatno računajući da bi mogao da bude iznenađenje više za Molde.

Poslednja trećina terena, odnosno napadačka linija, “rezervisana” je za mladog Umara Sadika, koji će dobiti poverenje od prvog minuta.

Alternativa je Ognjen Ožegović, koji još uvek nije kompletirao transfer sa Rozenborgom, što u ovom slučaju ide na ruku i stručnom štabu i Partizanu, kome su za Norvežane potrebne sve raspoložive snage.

VIDEO Milošević pred Molde: Sudbina Partizana je u pitanju, ovaj tim može mnogo

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBARI JUG 1970

    21. avgust 2019 | 19:28

    Momci sa srecom sutra grobari s tobom sve do pobede!

  • Vladebbrs

    21. avgust 2019 | 19:39

    Sutra i veceras, samo jako...

  • Kursumlija

    21. avgust 2019 | 19:46

    Iskreno Partizan jw slab.Nema te energije i volje igraca!Ova uprava je totalno umrtvela Partizan!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA