≫ 

Previše smo fini prema Zvezdi, dali smo im dva poklona: Švajcarci nezadovoljni pred revanš!

Smatraju u taboru Bojsa da su previše jeftino primili golove

  • 37

Trener Jang Bojsa Gerardo Seoane nije zadovoljan remijem protiv Crvene zvezde sa 2:2 u prvom okršaju plej-ofa za Ligu šampiona.

Zvezda je sa dva gola u gostima stvorila lepu "kaparu" za duel na svom stadionu pred krcatim tribinama, što se ne dopada Švajcarcima.

- Dobra igra, loš rezultat. Rezultat ne oslikava ono što se dešavalo na terenu. Fudbal je nekad takav... Nema šta da zamerim igračima, ali rezultat nije idealan - rekao je Seoane, a Gijom Oro žali zbog primljenih golova.

Zvezda nije imala sreću da odnese pobedu na beogradski revanš, pošto je holandski sudija Deni Mekeli, posle konsultacija sa VAR dosudio penal, koji je u izjednačenje i konačnih 2:2 pretvorio Gijom Oro.

- Odigrali smo dobro, ali smo možda bili previše fini - dali smo im dva poklona, oa gola smo mogli da izbegnemo. Frustrirajuće je jer smo dominirali tokom celog meča, stvarali smo šanse, a nismo trijumfovali. Ovo je dobar rezulat za njih, ali još ništa nije gotovo - dodao je Oro.

VIDEO - Ovako je VAR presudio Zvezdi i preokrenuo utakmicu

VIDEO - Degenek o golu, s kim ga je slavio i VAR tehnologiji posle Jang Bojsa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Geras

    22. avgust 2019 | 08:30

    Koliko je ovaj njihov trener pun sebe kao da su Real .....kod prvog gola kad su dali kao smiren....to je to kao lagano...a onda na 2:1 ide u krug raspoređuje....pa sine vi ste imali sreće kod penala...sa 2:1 bilo bi ćao....ovako imate sreće još uvek......

  • Oks

    22. avgust 2019 | 08:42

    I Zvezda je mogla da izbegne oba gola.

  • Buki

    22. avgust 2019 | 08:33

    Penal nije postojao sudija je naseo na teatralan pad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA