≫ 

Srbi, šta slavite? Švajcarski novinar podsmešljivim komentarom rešio da probudi inat igračima Zvezde

Sigurno će ovaj komentar izazvati dodatnu motivaciju igrača Zvezde

FK Crvena zvezda Foto: Telegraf.rs

Danci su se jednom opekli kada su podrugljivim komentarima najavljivali okršaj sa Crvenom zvezdom, ne bi bilo iznenađenje da se isto dogodi i sa Švajcarcima!

Znali su danski mediji i igrači Kopenhagena da potcene Crvenu zvezdu, što im se obilo o glavu. Sada se nešto slično dešava u Švajcarskoj, trener Jang Bojsa je meč opisao kao da je njegov tim sam sebi dao golove, a na jednom od najčitanijih portala, Blick, osvanuo je pomalo podrugljiv komentar novinara Alana Kunca.

Njemu je bilo čudno što su u Zvezdi zadovoljni rezultatom, kao da dva gola u gostima u remiju nisu dobar adut pred utakmicu na svom stadionu - komentar prenosimo u celosti.

- Samo 2:2 protiv Crvene zvezde. Srbi su igrali i slavili. U miks zoni su jedni čestitali drugima. To je kao kada slaviš što ti je sviran penal, lopta nije još u mreži. Još nisi ništa osvojio i pobedio, ali možeš da izgubiš sve.

Miloš Degenek Foto: FK Crvena zvezda

Sada je Zvezda ta koja može da izgubi sve. Naravno, atmosfera na Marakani će oduzeti dah i biće impresivna. Ali kada je atmosfera dala gol? Da li decibeli daju gol? Nikad, koliko ja znam.

Na terenu, igrači Jang Bojsa neće biti pogođeni bilo čim, neće biti bacanja predmeta i rasističkih pevanja, teren je propisanih normi, trava je zelena, protivnik ima 11 igrača, VAR neće primetiti atmosferu u kombiju.

U Jang Bojsu znaju da imaju vrhunskog golmana Milana Borjana i svetsku klasu plejmejkera Marka Marina. Ali ostatak? Odbrana? Pa...

Može da se slomi, evo i sećanja iz prošle sezone. Startna pozicija protiv Dinama iz Zagreba je bila skoro ista. Samo 1:1 na stadionu Švajcarska. Razočarenje. A onda je Jang Bojs otputovao u Zagreb i pobedio bolju ekipu od Crvene zvezde. Sećanja ne daju golove, ali mogu biti zlata vredna.

VIDEO -Degenek o golu, s kim ga je slavio i VAR tehnologiji posle Jang Bojsa

Igrači Zvezde posle meča slavili sa Delijama

Molde je protiv Arisa pokazao da mnogo bolje igra kod kuće, i zato bi Partizan večeras (21.00) trebalo da napravi kapital pred revanš u Norveškoj. Kvota na crno-bele je 1,80, na iks 3,50, a na dvojku 4,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Molde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    22. avgust 2019 | 11:37

    Svajcarci se ozbiljno kandiduju za najljigaviji narod u Evropi..Para je dosta, ali nicega vise tu nema..

  • Best

    22. avgust 2019 | 12:28

    Razbicemo vas africki tim!

  • S

    22. avgust 2019 | 11:40

    Nije bilo nikakvo slavlje, to je pozdrav nasim navijacima. Bice slavlja sledece nedelje, na nasoj Marakani!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA