≫ 

Tošić za preokret Partizana, crno-beli sa pobedom idu u Norvešku po Ligu Evrope! (FOTO) (VIDEO)

Vredna pobeda tima Sava Miloševića

FK Partizan - FK Molde Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Partizana pobedili su Molde u prvoj utakmici doigravanja za Ligu Evrope, rezultat je bio 2:1, uz golove Sume i Tošića, za preokret u utakmici koja je igrana pred 5.500 dečaka iz fudbalskih škola u Srbiji.

VIDEO: Gol za pobedu Partizana - Tošić!

Možda se ovaj "minimalac" ispostavi kao presudan u konačnom zbiru, imali su crno-beli snage za preokret posle vođstva gostiju pred sam kraj poluvremena, a pogodak Sume, koji je stigao dva minuta kasnije - i te kako je odredio dalji tok utakmice.

Do golova u finišu poluvremena malo toga smo videli od oba tima, Partizan kao da nije bio naštimovan za kombinatoriku, izostala je precizna igra i pas, dosta toga nije štimalo, a srećom ni na drugoj strani nije bilo bolje predstave, da bi monotoniju prekinuo Stojković bravurom "na crti" kada je uhvatio "živu loptu" na udarac Ejkrema.

VIDEO: Fantastična intervencija Stojkovića, spasonosna po Partizan

Ključan za Molde bio je 33. minut.

Gosti su imali prinudnu izmenu, zbog povrede nije mogao dalje Erling Knutdzon. Umesto njega ušao je Matis Boli - strelac gola u 106. minutu u Solunu, za eliminaciju Arisa u prethodnoj rundi. Brzonogi igrač iz Obale Slonovače bio je letalan i po Partizan, nažalost.  Boli je u 44. minutu bio lucidan u završnici, prodao je "lažnjake" dvojici igrača crno-belih, a onda uz mnogo sreće pogodio Stojkovićevu mrežu - uz odbitak lopte od obe stative!

VIDEO: Boli je bio neuhvatljiv po odbranu Partizana, pogodio je uz odbitak od obe stative     

Srećom - Partizan ima Tošića i Sumu!

Kombinacija ove dvojice donela je Beograđanima egal nepuna dva minuta posle gola Moldea. Majstorski je odreagovao Suma, okrenuo se i poslao neodbranjivu loptu u mrežu Norvežana, za daleko mirniji odlazak na odmor.

VIDEO: Suma za izjednačenje u Humskoj - majstorija za 1:1

Nastavak je doneo daleku uzbudljiviji sadržaj, posebno u poslednjih dvadesetak minuta, kada je Milošević ukazao šansu Asanu, potom i Nathu, ali je uvek ispred svih po agilnosti, majstorstvu, ideji i veštini, bio Tošić. Neizostavno je u ovom izveštaju pomenuti i rolu Uroševića, možda i najbolju u dresu Partizana. Sjajno se kretao levi bek, neumorno pokrivao svoj prostor, a kao kruna stigla je i asistencija za gol Tošića u 84. minutu.

Partizan je, ipak, ranije morao da pogodi za 2:1, prosto je neverovatno kako nije, i to preko Asana, koji je sa pet metara prebacio čitav gol!

VIDEO: Nestvran promašaj Asana

Nije ovaj kiks Japanca pokolebao crno-bele, upornost i velika želja im se isplatila, a preokret je stigao od sjajnog Tošića nakon filigranstke akcije u kojoj su učestvovali, kao začetnik iste Tošić, zatim Asano i Urošević - za delirijum dece u Humskoj.

VIDEO: Neobična scena u Humskoj - Sadik sedi na ogradi i priča telefonom pošto je izašao iz igre

Partizan - Molde  2:1

(Suma 43, Tošić 84 - Boli 45)

PARTIZAN: Stojković, Miletić, Vujačić, S. Pavlović, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Tošić, Suma (od 73. Natho), Stevanović (od 62. Asano), Sadik (od 45. Ožegović).

MOLDE: Kraninks, Haraldsejd, Bjernbak, Gabrijelsen, Foren, Husein, Aursnes, Hestad, Ejkrem (od 69. Ejkrem), Knudson (od 33. Boli (od 85. Mostrem)) - Džejms.

FK Partizan - FK Molde Foto: Marko Jovanović
FK Partizan - FK Molde Zoran Tošić u akciji protiv Moldea Foto: Marko Jovanović
FK Partizan - FK Molde Foto: Marko Jovanović

VIDEO: Radomir Antić prati utakmicu u Humskoj

FK Partizan - FK Molde utakmicu prati i bivši selektor Srbije Radomir Antić, uz njega je predsednik Partizana Milorad Vučelić Foto: Marko Jovanović

VIDEO: Klinci u Humskoj bodre Partizan  

PARTIZAN Foto: MN Press
PARTIZAN Foto: MN Press

Foto: partizan.rs

VIDEO: Milošević pred Molde: Sudbina Partizana je u pitanju, ovaj tim može mnogo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZvezdaLe98

    22. avgust 2019 | 21:03

    Veliko Bravo za decu na zapadnoj tribini! Napred komšije! 🔴⚪⚪⚫ 🔴🔵⚪

  • Grobarka

    22. avgust 2019 | 23:31

    Pobeda uz najlepsu publiku na svetu... Bravo Partizan .bravo Deco...

  • SrbskiBek

    22. avgust 2019 | 22:24

    Sadik telefonira na ogradi !??????? Ovaj partizan lici na jakovo fk srem !!!! Pa dal je moguce da je to klub koji se bori za evropu !???? Raspad sistema..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA