≫ 

Urošević: Sami sebe smo iznenadili, nije nam to Molde učinio! Suma: Probudili smo se... (VIDEO)

Prvi utisci fudbalera Partizana posle trijumfa nad Norvežanima

  • 13
Slobodan Urošević Printskrin: Telegraf

Levi bek Partizana, Slobodan Urošević, bio je jedan od boljih igrača crno-belih na terenu u pobedi nad Moldeom rezultatom 2:1!

Malo je falilo da postigne gol u finišu meča, da bi nedugo zatim upisao asistenciju za pobednički pogodak Zorana Tošića.

Nedugo posle meča, dao je izjavu za medije:

- Nismo dobro ušli u utakmicu. Oni su možda bili i bolji u tom prvom poluvremenu. Uzeli su dosta više duela od nas. Možda nam je malo falila i podrška navijača, ali imali smo ovu decu koja su nas podržala. Stvarno, svaka im čast. Mnogo nam je značila njihova podrška - rekao je Urošević i dodao:

- Nije nas Molde iznenadio, mi smo  ami sebe iznenadili. Nismo mogli da uspostavimo ritam i mislim da je to bio najveći hendikep. Srećom, odmah smo se vratili i to nas je diglo. Mi tamo idemo kao da je 0:0, a ne 2:1. Moraćemo da damo svoj maksimum kako bi prošli dalje.

Svoje viđenje meča da je i Sejduba Suma, strelac prvog gola za Partizan.

- Uvek je dobor kada pobediš, trijumf od 2:1 nije loš. Olako smo ušli u meč i nije to dobro izgledalo, ali smo se na poluvremenu svi probudli kada smo izašli iz svlačionice. Idemo sada tamo da probamo da završimo posao i odemo dalje. I mislim da to možemo da uradimo - rekao je Suma.

I Izraelac Nato je izneo svoje utiske.

- Važno je da smo pobedili. Mogli smo da damo možda još koji gol, ali u redu je i ovako. Treba mi još vremena da se upoznam sa novim saigračima i oni moraju da se naviknu na mene, ali za ovo vreme koje sam ovde sam veoma srećan. Već sam igrao na ovom stadionu, sećam se atmosfere, a i danas je bilo odlično, iako stadion nije mogao da bude pun. Nadam se da ćemo se plasirati u grupnu fazu i da ćemo imati još evropskih mečeva na kojima ćemo imati i podršku punog stadiona - jasan je iskusni vezista.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    23. avgust 2019 | 08:31

    Na ovoj utakmici publika mi se najviše svidela

  • Kum Ostoja limar

    23. avgust 2019 | 00:57

    Bravo Caki Ubedljivo nas najbolji igrac protiv Turaka i Norvezana.

  • Ivča72

    22. avgust 2019 | 23:50

    Jači su u duelu I skok. Igri,pas po zemlji I prolazimo bolji smo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA