≫ 

Švajcarci upozoravaju: "Dolazak u grotlo Delija je opasan"! Stotine navijača Jang Bojsa ipak stiže

Sve je vrelija atmosfera pred revanš Zvezde i Jang Bojsa

  • 42

Posle prvog meča plej ofa kvalifikacija za Ligu šampiona odigranom u Bernu protiv Jang Bojsa, Crvena zvezda ima više nego povoljnih 2:2, što daje nadu beogradskom timu da može da ponovi uspeh od prošle godine i plasira se u najelitnije fudbalsko takmičenje. Ipak, pitaju se i odlični Švajcarci, čiji navijači i te kako veruju u prolaz dalje svog tima. 

Kako prenosi švajcarski portal 20Minuten, više stotina navijača Jang Bojsa dolazi u Beograd, a upravo to bio je glavni razlog da ih  dodatno "pozovu na oprez" zbog mogućih incidenata.

U tekstu se navodi da  sve Švajcarce čeka "kotao i grotlo Marakane koja će najverovatnije biti ispunjena do poslednjeg mesta". Takođe, ističu da će se meč igrati na terenu, ali i van njega, pa su tako mogući incidenti u blizini stadiona Crvene zvezde, i to, sa navijačima koji su "izvan svojih državnih granica poznati po fanatizmu".

VIDEO: Mateo Garsija postigao prvi gol u dresu Zvezde za prednost

Za kraj, ovaj mediji podseća navijače Jang Bojsa na reči Marka Marina posle prvog duela:

- Raspoloženje u Crvenoj zvezdi i kod navijača koje je viđeno u prvom susretu je samo delić onoga što Jang Bojs očekuje u Beogradu.  

Da podsetimo, i pre prvog meča u Bernu došlo je do incidenata i brutalne tuča Delija, pucnjave i haos na ulicama.

VIDEO: Pogledajte iz bližeg ugla kako je počela tuča Delija pred meč sa Jang Bojsima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    23. avgust 2019 | 08:16

    Svajcarci !!!! Beograd je lep veliki grad .dodjite i prosetajte knezom.kalemegdanom.zemunskim kejom !! Posetite hram svetog Save.Teslin muzej ..uvece odgledajte utakmicu slikajte se malo ispred svetinje (marakane) i polako na aerodrom !! Necete pobediti.necete ici dalje..ali ce te se uveriti da su Srbi dobri domacini i da su te "price" o huliganizmu gluposti...

  • xxx

    23. avgust 2019 | 08:29

    Koliko debilan treba da bides da nazoves klub Jang Bojs

  • Mmm

    23. avgust 2019 | 09:07

    Pazite sta radite cigani, pismatraju nas, nemojte da i vi igrate par utakmica pred decicom iz omladinskih skola. Pamet u glavu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA