≫ 

Zvezda prodaje Stojkovića za 300.000 evra i procenat!

Reprezentativac Crne Gore mogao bi put Beča umesto Veljka Simića

  • 36
Filip Stojković Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda će prodati Rapidu iz Beča Filip Stojkovića umesto Veljka Simića. Srpski šampion dobio je ponudu od austrijskog velikana za iskusnog desnog beka vrednu 300.000 evra i 20 posto od naredne prodaje, saznaje mozzartsport.

Transfer Filipa Stojkovića u glavni grad Austrije je vrlo blizu realizacije, i trebalo bi da se završi posle revanš susreta sa Jang Bojsom.

Filip Stojković Foto: Marko Jovanović

Čak je i agent Filipa Stojkovića, Stevan Miković potvrdio da postoji neka priča oko odlaska u Beč.

Reprezentativac Crne Gore stigao je na Markanu leta 2017. godine, i bio standardan u svim uspesima Milojevićevog tima u poslednje dve sezone. Dao je veliki oprinos u kvalifikacijama za Ligu Evrope i Lige šampiona, posebno se ova konstatacija odnosi na prvu Žuletovu sezonu u crveno-belom dresu. Bio je najstandardniji igrač u istorijskoj sezoni.

VIDEO: Zvezdan Terzić o odluci Ivanića i Stojkovića da ne igraju protiv Kosova

(Telegraf.rs/Mozzartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dilan Dog

    23. avgust 2019 | 13:00

    To šta se desilo izmedju kluba i Stojkovića/Savića ostaće unutar kuće, kao u svim velikim klubovima... Odluku trenera i uprave, da njih dvojica moraju da idu zbog konkretnog razloga, treba poštovati... Srećno Žule u daljoj karijeri!

  • Mrak

    23. avgust 2019 | 12:39

    A bio je veliki kad nije hteo protiv Kosova...

  • Mare

    23. avgust 2019 | 12:31

    Ovako ide zbog nesportskog zivota I cuvenih Gardista vise nego zbog igara.. Na kraju prosle godine Miloje je rekao ili Stojkovic I Savic ili ja. Logicno Miloje je ostao, njih su se otatasili. Realno steta kad se pogleda pocetak jer da su ostali na zemlji postali bi ikone kluba, al posto nisu bolje ovako. Niko nije iznad kluba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA