≫ 

Zbog Mihajlovića, Italijani promenili pravila Serije A: Evo kako će Srbin voditi Bolonju

Srpski stručnjak neće pšrekidati svoj rad u Bolonji

  • 10
Siniša Mihajlović Foto: Tanjug/AP

Proslavljeni srpski stručnjak i aktuelni trener Bolonje, Siniša Mihajlović bori se sa opakom bolešću, leukemijom, ali i pored toga ne odustaje od trenerskog posla, koji će, prema novim pravilima Serije A nesmetano moći da obavlja. 

Kako prenose italijanski mediji, Mihine terapije idu dobro, ali on i dalje ne može da sedne na klupu Bolonje, pa tako sve utakmice prati iz bolničkog kreveta.

Zahvaljujući promenama u Seriji A, Mihajlović će, baš kao i u Kupu Italije u kojem je Bolonja slavila protiv Pize sa 3:0, moći da bude u konstantnom kontaktu sa svojim asistentima i da im daje instrukcije. Naime, Italijani su rešili da dozvole trenerima telefonsku komunikaciju sa klupom svojih timova, ukoliko nisu odsutni zbog suspenzije, već zbog više sile, u ovom slučaju ozbiljne bolesti.

Po istom kriterijumu biće dozvoljeno i treneru Juventusa Maurisiju Sariju, koji je odsutan zbog upale pluća, da protiv Parme vodi svoj tim.

VIDEO: Bolju najavu Serije A u Srbiji od ove dve plavuše nećete imati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    24. avgust 2019 | 14:17

    Covece tebi treba mir i zivot bez stresa,batali bre taj posao..imas milione mozes da se bavis cime hoces..ako ti nije stalo do sebe zbog sebe,ucini to zbog ljudi koji te vole...bog ti poslao opomenu a ti se inatis i dalje..

  • joakim

    24. avgust 2019 | 15:18

    Brate Srbine fudbal je. Tvoj zivot.Guraj i dalje kao trener Kao ugracin si bio veliki mi Zvezdasi cenimo sta si i ti drugi uradili z Zvezdu i Stbiju Je...se muni za Tudjmanove nslednike

  • 534

    24. avgust 2019 | 15:47

    Da je zbog Mihe bio bi promenjen odavno. Promenjen.je tek sada zbog Sarija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA