≫ 

Jang Bojs se raspucao pred Zvezdu: Cirih pao sa 4:0 uz kombinovanje sastava uoči revanša! (VIDEO)

Lagana ubedljiva za oprez crveno-belih

  • 31
Jang Bojs Foto: Sporttube

Fudbaleri Jang Bojsa pobedili su Cirih sa 4:0 u 5. kolu švajcarskog šampionata.

Uoči revanša sa Crvenom zvezdom, Jang Bojs je potvrdio ulogu favorita na svom terenu, šansu je od starta u štoperskoj liniji dobio novajlija Sorensen, a u ofanzivi su za realizaciju bili zaduženi Asale, Fašnaht i najistureniji Nsame.

Poveo je Jang Bojs uz splet srećnih okolnosti, posle slobodnog udarca lopta se od prečke odbila u golmana Ciriha Brehera, pa se preusmerila u mrežu u 29. minutu, a na drugi gol se čekalo još pola sata.

Tada je udarac Nsamea odbio golman, a Asale je dočekao odbitak za 2:0, da bi presudio penal u 69. minutu.

Glupo ga je napravio defanzivac Ciriha Som, a džoker Ngamaleu je to iskoristio sa bele tačke. Za kraj, Gaudino je iz slobodnog udarca sa 16 metara postavio konačan rezultat.

Trener Seoane izveo je sledeću postavu: Fon Balmos, Janko, Burgi, Sorensen, Garsija, Luštenberger, Fašnaht, Gaudino, Sijero, Asale, Nsame, ušli su još Ebišer, Mvula Lotomba i Ngamaleu.

Bilo je nekoliko promena u odnosu na meč protiv Zvezde, sada petorica igrača nisu iz tog duela bili starteri (Cesiger, Mvula, Martins Pereira, Ebišer i Ngamaleu).

Crvena zvezda je svoj meč Superlige odložila kako bi se spremila za Jang Bojs, a revanš se posle 2:2 u Švajcarskoj igra u utorak od 21.00 na stadionu "Rajko Mitić", karte su rasprodate.

Poznato je i da Sulejmani i Oro kao lideri nisu spremni za svih 90 minuta, ali bi mogli kao džokeri da se nađu na klupi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO - Delije napravile kolonu ispred Marakane, čekaju se karte za revanš sa Jang Bojsima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    24. avgust 2019 | 21:50

    Xexee pa nismo mi tamo neki Cirix Vec CRVENAA ZVEZDAAA ALLOO

  • goran...

    24. avgust 2019 | 21:33

    kako oni ne odgodise utakmicu ko ovi nasi klubovi sto rade...ako se i partizan plasira u grupnu fazu vjerovatno ce se prvenstvo odgoditi,igrace se na zimu ili kad bude pauza u tim evro takmicenjima...

  • Arkan

    24. avgust 2019 | 21:05

    Nije do jang bojsa nego do ciriha jer im ekipa amaterska za 2 ligu svice. Njima macva bi uvalila 2 komada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA