Real menja formaciju zbog Srbina? Zidan tvrdi: Da, više ćemo igrati sa dva napadača

Trener Reala šalje ohrabrujuće signale

  • 3

Čini se da se Zinedinu Zidanu dopalo ono što je video od Luke Jovića u nešto više od 20 minuta kolik je reprezentativac Srbije proveo na terenu protiv Valjadolida.

Real Madrid je kiksnuo i remizirao 1:1 kao domaćin, ali je Jović od ulaska u 68. minutu već posle tridesetak sekundi pogodio prečku.

Do kraja meča se nije upisao u strelce, to je učinio Karim Benzema u 82. minutu, ali je Zidan svestan da sam Benzema u špicu možda nije idealno rešenje.

- Jovićev prvi šut ka golu je bila prečka. Karim je kasnije postigao gol... Sve će se to promeniti. Istina je da smo igrali dobro u prvom delu - rekao je Zidan posle meča.

Konstatovao je i da će verovatno doći do pomeranja formacije pošto je Real protiv Valjadolida igrao sa trojicom napred u liku Iska, Benzeme i Gereta Bejla od starta.

Umesto toga, prednost bi mogao da dobije srpski igrač kao drugi klasičan centarfor.

- Da, igraćemo više 4-4-2 - konstatovao je Francuz koji je objasnio i zbog čega je ostao gorak ukus u ustima posle Valjadolida.

- Zato što smo uspeli da damo gol u drugom poluvremenu, iako nije bilo lako jer su se dobro branili - istakao je Zidan i rekao da će poraditi i na boljem pozicioniranju svojih igrača u nastavku prvenstva.

Real posle dva kola ima četiri boda i nalazi se na drugom mestu Primere, a prvo mesto drži Sevilja sa maksimalnih šest bodova iz dva kola do sada.

VIDEO - Zinedin Zidan voli Real, ali je podneo ostavku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ekica

    24. avgust 2019 | 23:43

    Ada..Real ce ti biti 5

  • Boske100

    25. avgust 2019 | 09:26

    Dva špica i prazan gol protivnika kada Luka Jović ima šansu za gol 🤣. E moj Real, ne može se sa "umornom" ekipom boriti za titule. Gledam sinoć, na terenu dva igrača koja se javno svađaju sa upravom. Nisam ni na strani igrača ni uprave, svi su podjenako krivi - ali problem sa njima se treba/trebao riješiti prije početka sezone.

  • Putin R.S

    25. avgust 2019 | 07:32

    Vidis kako je lako igrati sa uigranom postavom i vedetama. Trener se postaje kad napravis sam tim koji pobedjuje, a ne u nasledstvu od predhodnih. Tako ti, tako i svi treneri u Barseloni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA