≫ 

Filip Mladenović pred povratkom u Zvezdu!

Ali sve zavisi od meča crveno-belih sa Švajcarcima

  • 49
Filip Mladenović

Foto: MN Press

Filip Mladenović, član poljske Lehije i reprezentativac Srbije, nalazi se pred povratkom u Crvenu zvezdu!

Mladenović je prvi pik da zameni Milana Rodića koji će se po završetku evropskih kvalifikacija najverovatnije preseliti u tursku Antaliju.

Večernje novosti navode da je Mladenović već izvesno vremen na spisku pojačanja čelnika crveno-belih, ali da transfer umnogome zavisi od Zvezdinog meča sa Jang Bojsom i eventualnog plasmana u Ligu šampiona.

Pre svega zbog činjenice da srpski šampion mora da plati obeštećenje oko 600.000 evra koliko Poljaci traže za Mladenovića. Upravo to obeštećenje je sprečilo Zvezdu da Mladenovića već početkom jula dovede.

Filip Mladenović

Foto: MN Press

- Levog beka je strašno naći, nema ih. Filip Mladenović je bio jedna od opcija, ali preskupa. Zato smo se okrenuli strancima - rekao je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić na pripremama u Austriji.

Mladenović ima 28 godina i za Zvezdu je igrao u sezoni 2012/13. Potom je otišao u BATE, pa u Keln i Standard, da bi se u leto 2018. ''skrasio'' u Gdanjsku.

Za reprezentaciju Srbije je odigrao sedam mečeva, a našao se na poslednjem spisku Ljubiše Tumbakovića za mečeve Orlova sa Portugalijom i Luksemburgom.

>>> Prilično je teško proceniti šta može da se očekuje od Milana ove sezone, pa će za to dobro poslužiti gostovanje Rosonera Udinezeu u 1. kolu Serije A (18.00). Kvota na Milan je 2,15, na Udineze 3,60, a na iks 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Udineze - Milan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    25. avgust 2019 | 10:03

    Ja molim sve zvezdaše,da gde god imaju priliku ostave komentar i napišu da smo ovom igraču, većina nas,želeli da vidimo leđa dok je bio u Zvezdi i da smo se jedva otarasili bede. Čak nas je i tužio a dobijao je od trenera ogromnu minutažu a bio sve gori i gori. Nadam se da će neki komentar stići do uprave i bar malo uticati da razmisle. Za mene je on simbol zvezdinog neuspeha.

  • Boza

    25. avgust 2019 | 10:16

    Zapamcen kao uzasan. Imamo Zandera koji je izmislio fudbal za njega.

  • Bg

    25. avgust 2019 | 09:34

    Imamo Zandera i Hajdina vratiti sa pozajmice. Sta ce nam ovaj folirant?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA