Milivojevićev saigrač ušao u istoriju Premijer lige golom protiv Junajteda (VIDEO)

I to golom za veliki trijumf Palasa...

  • 0
Patrik van Aanholt Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Kristal Palasa pobedili su u subotu popodne Mančester junajted na Old Trafordu golom u 93. minutu, a strelac tog pogotka bio je Patrik van Anholt koji verovatno nije bio ni svestan šta je uradio.

Osim što je doneo trijumf svom timu protiv favorizovanih Đavola, Van Anholt je ušao i u istoriju Premijer lige.

Naime, to je bio prvi gol koji je Junajted primio u nadoknadi vremena na svom terenu, dok su čak 11 puta oni bili ti koji su u poslednjim trenucima tresli mreže.

Junajted je svojevremeno 2007. protiv Arsenala primio gol u nadoknadi, ali je Tijeri Anri pogodio na Emirejtsu za Tobdžije.

Inače, Luka Milivojević je skrivio penal protiv Junajteda na subotnjem meču, ali je Markus Rašford promašio šut sa bele tačke.

>>> Na početku sezone deluje da će Siti nemilosrdno osvajati bodove, kao i u prethodnom prvenstvu. Danas (15.00) gostuje Bornmutu i kvota na čistu dvojku je 1,20, a na Duplu pobedu (pobeda i u prvom i u drugom poluvremenu) 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bornmut - Mančester Siti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA