≫ 

Vojvodina protiv Zvezde bez prvog špica, Lalatović poručuje: Nas ne zanima da budemo prvaci!

Narednog vikenda nas očekuje prvi veliki derbi u SL

  • 57
Nenad Lalatović Printskrin: Youtube/Superliga Srbije

Minimalnom pobedom od 1:0, fudbaleri Vojvodine su arhivirali Proleter u gradskom derbiju i kao lideri dočekaće Crvenu zvezdu u narednom kolu.

Novosađani, doduše, imaju dva meča više, ali to ne umanjuje njihove sjajne igre ove sezone pod vođstvom Nenada Lalatovića.

- Drago mi je što smo pobedili pred derbi protiv Crvene zvezde, iako opet ponavljam da mi ne težimo tome da postanemo prvaci, jer nas to ne zanima. Naša obaveza je da navijače obradujemo time što ćemo, posle nekoliko godina, Vojvodinu odvesti u Evropu, jer Vojvodina kao klub, ovi navijači i ovaj grad apsolutno zaslužuju da imaju predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope - rekao je Lalatović, a prenosi zvaničan sajt.

Veliki udarac za Vošu protiv Zvezde biće neigranje prvog napadača Bojana Matića koji je dobio suspenziju zbog žutog kartona.

- Zbog žutog kartona koji je dobio večeras, Matić neće moći da igra protiv Crvene zvezde, a isto to je pretilo i Devetku. Matić je dobio žuti karton za to što je pao preko igrača koji mu se postavio ispred njega i to apsolutno nije bilo za žuti, ali znao sam da tako nešto može da se desi. Sa Devetkom nisam hteo ni da rizikujem, da se ne bi desilo da u narednoj važnoj utakmici za nas budemo sa oslabljenom zadnjom linijom, jer pretpostavio sam da će neko od tih igrača dobiti žuti karton - jasan je Lalatović.

VIDEO: Lalatović završio na rukama igrača Radničkog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😂

    25. avgust 2019 | 11:55

    Zamislite vi da u iole normalnoj drzavi i ligi neki trener pred derbi izjavi kako njega ne zanima prvo mesto,pa taj bi letio momentalno iz kluba. Ali ni ovo nije normalna drzava a liga cing-cang-cong jos manje. Koji jos idiot stavlja svog najboljeg igraca u tim koji je pred suspenzijom a na klupi mu odbrambeni igrac? To radi samo onaj koji je prodao tekmu. Nego i ovoj cirkusijadi ce jednom doci kraj.

  • n

    25. avgust 2019 | 10:53

    ahahahha, skida gace svojoj zvezdani.Ovom izjavom direktno potvrdio da daje zvezdi bodove

  • Marlon

    25. avgust 2019 | 12:11

    Samo obratite pažnju kako Voša igra protiv Zvezde, a kako protiv Partizana... Mislim kojim intezitetom i kakvom željom.... Svakom ko se iole razume u fudbal, biće mu jasno.. Hvala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA