≫ 

Filip Stevanović postigao najlepši gol kola: Stigla nagrada iz FSS

Fudbaler PArtizana dobio je ručni sat

  • 10
FILIP STEVANOVIC Foto: MN Press

Fudbalski savez Srbije uručio je Filipu Stevanoviću, biseru Partizana, sat za najlepši gol 5. kola Linglong Super lige.

Kadetski reprezentativac Srbije je na utakmici protiv Rada zatresao mrežu posle pravog slaloma kroz odbranu gostiju i apsolutno zaslužio nagradu koju od ove sezone dodeljuje Fudbalski savez Srbije. Pored glasa publike na društvenim mrežama, Stevanović je dobio i glasove trojice selektora FSS Nenada Milovanovića, Igora Spasića i Dejana Brankovića.

Nagradu Filipu Stevanoviću uručio je Nebojša Petrović, direktor medija službe FSS.

- Hvala puno FSS na ovoj nagradi. Sat je prelep i nosiću ga sa zadovoljstvom. Nemam problema sa kašnjenjem na treninge, najmlađi sam u ekipi i od mene se očekuje da uvek stižem među prvima - rekao je mladi fudbaler i dodao:

- Serija golova je počela protiv Konaha, nastavila se protiv Mačve i Rada. Drago mi je da su selektori glasali za moj gol, ali mi je još veća satisfakcija što ni za publiku na društvenim mrežama nije bilo dileme.

Filip Stevanović Foto: FSS

Takođe, Stevanović se dotakao i Saše Ilića koji je i zvanično otišao u fudbalsku penziju.

- Sale Ilić je legenda kluba i mnogo nam nedostaje na treninzima i utakmicama. Uživali smo u njegovim potezima, dizao je atmosferu u svlačionici. Sada je trener u kadetskoj selekciji i možda nam se ponovo ukaže prilika da sarađujemo. Moje je da pružam dobre partije, a na selektorima je da odluče za koju ću selekciju nastupati u datom trenutku. Ostaje mi za uspomenu prvenac u dresu pionirske reprezentacije Srbije, protiv Hrvatske na razvojnom turniru u Sloveniji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    25. avgust 2019 | 21:29

    Razumem ja da je Stevanović zaslužio stvarno je dao prelep gol ali mi nije jasno kako ovi iz kokezijade ovo dozvoliše zar nije bolje da je proglašen neko iz Zvezde. Neznam koje će mere preduzeti kada čuje naš vodja verovatno biće smene u fudbalskom savezu.

  • boki

    25. avgust 2019 | 21:42

    Trebao je biti neko iz ZvezdeI pak je Zvezda Zvezda 🤪🤪

  • Rasa-Prvi

    26. avgust 2019 | 01:16

    Haskica u Partizan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA