Nestvarna makljaža u srpskom fudbalu: Gol na kvarnjaka izazvao jurnjavu, tuču i 4 crvena! (VIDEO)

Burno je bilo u Gornjem Milanovcu

  • 30
FK Metalac Foto: PRva liga Srbije

Fudbaleri Metalca pobedili su OFK Bačku sa  2:0 u Prvoj ligi Srbije,  a pogodak pred kraj prvog poluvremena izazvao je opšti haos.

Igrači obe ekipe delovali su spremno da prekinu igru jer je jedan igrač OFK Bačke je ležao povređen, golman Milanovčana je ispucao loptu ka gostima, a onda je Nikola Grbović rešio da ipak postigne gol.

FK Metalac Ovako je počela jurnjava Foto: PRva liga Srbije

Kada su svi stajali, on je protutnjao ka golu i zatresao mrežu, posle čega ga je cela ekipa OFK Bačke jurila po terenu.

FK Metalac Svi su nasrnuli na strelca Foto: PRva liga Srbije

Sevali su udarci, bilo je premalo igrača rešenih da razdvajaju, a čim je shvatio šta je uradio, Grbović je probao da se izvini.

FK Metalac Bili su razjareni i treneri Foto: PRva liga Srbije

Nije mu uspelo da smiri strasti, počeli  su da sevaju novi udarci čak i na klupi, zbog čega su podeljena 4 crvena kartona.

-Sudija je podelio po dva crvena kartona na obe strane i žuti karton za goste. Iz ekipe Metalca isključeni su Ješić i pomoćni trener Stanković, dok su u ekipi gostiju isključeni Milovanović i Obrenović, tako da je Metalac utakmicu nastavio sa igračem više, a detalje je objavio i Metalac.

VIDEO - Umalo tuča na utakmici Dinama iz Vranja i Inđije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    26. avgust 2019 | 12:56

    Ovo su u nas fidbal uvele sudije i CZ. Nesportsko sudjenje i ponasanje. Trazili ste- gledajte.

  • Rola

    26. avgust 2019 | 12:29

    Treba jasno kazati dok je lopta u terenu igraći igraju a ne ovako čim osete kontru padni leži i prekini akciju. Igrači su u pravu gol regularan pa neka opet padaju i leže vajno fer plej nam uništiše i ovo malo fudbala. Svedoci smo čim jedan tim slabiji povede odmah padanje izležavanje do kraja urakmice a onda slave pobedu bez obzira što su je izvukli kradjom vremana i izležavanjem.

  • Ljubiša

    26. avgust 2019 | 12:04

    Šta je sporno?Jesu igrali dok golman nije ispucao loptu?Jesu,da su dali gol,onda bi ovaj prestao sa izležavanaem,eee...kad su primili gol,onda se setili fer-pleja.Dokle će više da se izležavaju na terenu kad izgube loptu,pa sve i da je bio faul...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA