Tešović napustio Mačvu!

Doskorašnji trener Šapčana je najpre podneo ostavku, a onda je sporazumno raskinut ugovor

  • 1

U prostorijama FK “Mačva” u ponedeljak je sporazumno raskinuta saradnja šabačkog superligaša i šefa stručnog štaba, Darka Tešovića, koji je nakon utakmice sa ekipom Rada, podneo ostavku.

Mačva je na tom meču poražena sa 2:0, a to im je na šest utakmica ove sezone bio  peti poraz.  Prethodno su poraženi kod kuće od  Napretka 0:1, od Javora na gostovanju 3:1, Partizana 4:0, i Vojvodine 3:1. Igrali su nerešeno samo sa Inđijom 2:2,

Dosadašnji angažman trenera Tešovića završen je uz obostrano razumevanje na izuzetno korektan i sportski način. Tešović je crveno-crne predvodio od oktobra prošle godine.

- FK “Mačva” se zahvaljuje na dosadašnjoj saradnji uz želje za uspešan nastavak dalje karijere - navodi se u saopštenju kluba.

8Telegra.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VALJAK

    26. avgust 2019 | 22:11

    TESOVICU, PRVO NEKO VREME POMOCNIK, VRSNOG TRENERA, PA KAD ISPECES ZANAT ( ZNANJE ) IZVOLI I POKAZI SE. ISTO VAZI I ZA SAVO !COVEK VOLI PARTIZAN, IMA ZELJU, ALI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA