≫ 

Zvezda otkrila odakle je tenk koji je postavljen na Marakani: Nije iz Vukovara!

Vozilo je kupljeno na vojnom otpadu i nema motor navodi se sa Marakane

  • 41

Pred utakmicu godine na Marakani između Crvene zvezde i Jang Bojsa svi pričaju samo o tenku koji je postavljen ispred platoa severne tribine.

Ministar policije Nebojša Stefanović objasnio je da nije u pitanju pravi tenk, već "maketa sa gusenicama", kao i da nije opasna po građane, niti da ima bilo kakvu municiju i eksplozivna sredstva.

Mnogi su pomislili da je u pitanju tenk iz Vukovara, jer podseća na onaj sa čuvene slike vojske JNA koja se probija kroz razrušeni grad, a upravo ta koreografija svojevremeno je krasila i tribinu Delija na jednom derbiju.

Delije tenk Tenk na šetalici Delija na 146. večitom derbiju; Printskrin: Youtube/delijecaffe

I hrvatski mediji potpuno su poludeli kada su pomislili da je u pitanju tenk iz Vukovara, ali su pojedini hrvatski mediji uspeli da dobiju odgovor iz Zvezde odakle je nabavljeno borbeno vozilo.

Naime, novinar TV Nova Vibor Vlainić objasnio je da je sa Marakane stigao odgovor da to vozilo nije iz Vukovara, kao i da je u pitanju rashodovani tenk kupljen na vojnom otpadu na jugu Srbije i da vozilo nema motor, niti je operativno u bilo kom smislu.

Meč između Zvezde i Jang Bojsa na programu je na Marakani od 21.00. U prvom meču je rezultat bio 2:2, pa crveno-beli imaju povoljan rezultat pred revanš, jer im je dovoljan i remi bez golova ili 1:1, da prođu u Ligu šampiona.

VIDEO: utakmica sa Jang Bojsima je prva koju će čuvati tenk, ovo je priča o švajcarskim dečacima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    27. avgust 2019 | 12:27

    Aha sad prpa.pošto su Hrvati reagovali. Zvezdaši poznati kao veeeliiki Srbi koji brane Kosovo i Krajinu iz fotelje i na utakmici

  • qz

    27. avgust 2019 | 13:13

    Šta je papani, uplašili se Uefa reakcije. Sad ne da nije iz Vukovara nego je od kartona. Kukavice i lažovi bili i ostali.

  • BG 1

    27. avgust 2019 | 12:34

    Zar ne reče ministar Stefanović da je tenk maketa a ne pravi sa otpada,šta je istina ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA