≫ 

Milojeviću smo napravili problem sa napadačima: Evo na kojoj poziciji Zvezda traži pojačanje za LŠ

Zvezdu očekuje burna završnica prelaznog roka

  • 1
Zvezdan Terzić Foto: Telegraf.rs

Dan posle istorijskog uspeha Crvene zvezde i drugog uzastopnog plasmana u Ligu šampiona na stadionu Rajko Mitić javnosti se obratio generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

On se osvrnuo na veliki uspeh, ali i na prelazni rok.

- Ostvarili smo veliki uspeh drugu godinu zaredom, kada pogledamo gde smo bili pre 5 godina, možemo da kažemo da smo napravili uspeh koji je neviđen u sportskom kolektivu. Sve tri godine smo igrali iz prvog kola, to smo tri puta za redom uradili, 12 protivnika smo srušili, Zvezda je veliki klub, sa ozbiljnim rukovodstvom, nemaml vremena za likovanje i slavlje. Ne samo zbog prelaznog roka, njega smo zavrsili mnogo ranije. Ne kazem da neće biti pojačanja, ima mnogo posla, organizaciono i oko žreba i puta u Monte Karlo - rekao je Terzić i dodao: 

- Pojačanje sigurno ne dovodimo na poziciji napadača. Tomane je doveden kao zamena za eventualni odlazak Boaćija. Imamo tri kvalitetna špica i faktički smo Milojeviću napravili problem. Ako neko bude dolazio to će biti vinger, krilni igrač u rangu Matea Garsije. 

VIDEO: Igrači Zvezde "popeli" i Vujadina Savića na oklopno vozilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA