Vanserijski potez o kojem malo ko priča, a praktično je doneo gol za Ligu šampiona (VIDEO)

Možda ste u brzini propustili da se fokusirate na potez koji bi trebalo detaljnije pogledati, dogodio se nesporedno pre pogotka Vukanovića

  • 20
Ričmond Boaći, dribling, Jang Bojs Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Arena Sport/MN Press

Često je na meti kritika, naročito od kako je u drugom mandatu na stadionu Rajko Mitić, ali i pored toga, Ričmond Boaći daje golove, rešava utakmice, pa sada kada bismo gledali kompletan učinak ovih kvalifikacija, sigurno je najzaslužniji uz neprikosnovenog Milana Borjana što crveno-beli drugu godinu zaredom igraju u Ligi šampiona u kojoj će zaraditi pozamašnu sumu novca.

Zato smo rešili da detaljnije prikažemo trenutak iz 59. minuta kada je Boaći jednu naizgled običnu loptu potpunio učinio gol-loptom, koja je posredstvom Marina, Rodića i naravno Vukanovića završila u mreži Švajcaraca za ispostaviće se kasnije, dovoljnom za plasman među 32 najbolje ekipe Starog kontinenta.

Ne umanjujemo značaj dodavanja Marina i asistenciju Rodića, još manje majstoriju glavom Vukanovića, ali ono što je Ričmond Boaći uradio u deliću sekunde potvrda je da i dalje, kao u Kelnu i Kopenhagenu, jednim potezom sposoban da promeni tok akcije, tok čitave utakmice.

Elegantan prijem i lopta kroz noge u prostor, kojom je potpuno težište igre prebacio na drugu stranu, pritom ostavivši tri igrača Jang Bojsa neupotrebljivim za dalju defanzivu, omogućilo je dosta prostora Marinu u njegovom omiljenom delu terena da nastavi sa kreiranjem ključne akcije za vođstvo Zvezde protiv šampiona Švajcarske.

Dovoljno dobar, rekli bismo vanserijski potez reprezentativca Gane da ga vidite još po koji put, naravno i u zumiranoj, usporenoj varijanti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neso

    28. avgust 2019 | 14:37

    Najgore od svega je sto neznalice uzimaju sebi za pravo da komentarisu pri tom da u zivotu potrcali nisu . Sad nam ne valja ni Ben,zaboravilo se sve sta je uradio za Zvezdu , Boaci balge veze nema , Stojkovic koji je odbio da igra protiv Kosova pojma nema ,nije valjao ni Borjan sve do one penal serije ,Marin cim odigra 2 minute slabije i on ne valja i odmah da se menja , trener da ide odmah posto pojma nema iako je uveo Zvezdu 2 x za redom u LŠ sto ni jednom treneru Zvezde do sada nije poslo za rukom . Neznalice ne primecuju da Zvezda igra u jednoj od najlosijih liga u Evropi a ocekuju od nje da pobedjuje evropske velikane , to sto smo pobedili Liverpula osvajaca LŠ je puka sreca,sto smo se plasirali u LŠ i to od predkola kvalifikacija je isto sreca . Radujemo se kad Turci,Bugari , ili bilo koji strani klubovi pobede Partizan i obratno iako su to nasi Srbi , sto se granici sa debilizmom ako ni zbog ceg drugog onda zbog koeficijenta . Iako je od balavaca , neznalica i neinteligentih stvarno je previse bez obzira sto vas niko ne vidi sakrite se u misije rupe i ne brukajte se vise ...

  • Boža zemunac

    28. avgust 2019 | 15:23

    Tako je. Bravo za Boaćija.

  • Ja...RS

    28. avgust 2019 | 16:43

    Bocko moooj, svagdje ga ima. Gledam sinoc umjesto da u kaznenom ceka loptu na tanjir on je ubacuje u kazneni, nerijetko je u odbrani trci na sve strane a kad je sut na gol u pitanju ako ima i malo sanse ubacuje u mrezu. 🇮🇩🏆🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA