≫ 

Zvezda otkupljuje Degenekov ugovor: Terzić otkrio detalje potpunog povratka komandanta odbrane

Još jedan korak do potpunog transfera!

  • 8

Generalni direktor FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, najavio je da će klub učiniti sve da otkupi ugovor Miloša Degeneka.

Degenek je zimus prodat Al Hilalu, u Zvezdu se ovog leta vratio u okviru pozajmice, ali su njegove partije pokazale da je blago kluba sa Marakane.

Odmah je protiv Kopenhagena preuzeo lidersku ulogu, sa Milunovićem je u štoperskoj liniji ulio poverenje celom timu, što je na kraju rezultiralo plasmanom u Ligu šampiona.

- Mislim da ćemo otkupiti njegov ugovor, oko 1.5 miliona je otkupna cena, do februara moramo da se izjasnimo. Miloš je pokazao i ljudski i grački da može da nosi teret Crvene zvezde - jasan je bio Zvezdan Terzić u razgovoru sa medijima, usput je otkrio da će klub učiniti sve da do kraja karijere zadrži Marka Marina.

VIDEO - Niko ne priča o njegovom potezu koji je omogućio Zvezdin gol za Ligu šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    28. avgust 2019 | 14:52

    Svaka cast

  • Moki

    28. avgust 2019 | 15:02

    Kupi bre covece jos dva krstena igraca, a ne svaku tekmu u LŠ da igramo bunker. Mucno mi da gledam vise. Ceo zivot jedva cekam da udjemo a onda boga molim da primimo sto manje.

  • MILOJE

    28. avgust 2019 | 18:43

    Ne mogu da dobiju svabe jer kod njih sva 4 prva kluba idu direktno. I jang bojs uospte nije naivan protivnik,jedino smo mogli ajax ili porto da dobijemo kao jace klubve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA