≫ 

Dejo, dođi na meč Lige šampiona: Posle otrovnih strelica, Terzić pozvao Savićevića na Marakanu

Zanimljiv potez Terzića

  • 15
Zvezdan Terzić, Dejan Savićević, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić bio je gost RTS-a, na kom je govorio o aktuelnostima posle plasmana u Ligu šampiona.

Mnogo toga Terzić je već napomenuo u velikom obraćanju javnosti, dotakao se ugovora sa Markom Marinom do kraja karijere, ali i potpunog otkupa ugovora Miloša Degeneka, bilo je reči i o sada već čuvenom sporu sa Crnom Gorom.

Naime, Terzić je izazvao veliki bes predsednika FSCG Dejana Savićevića, pošto je pred meč sa tzv. Kosovom kontaktirao Ivanića sa porukom da na Marakani ne bi bilo poželjno da igra ovu utakmicu.

Terzić je pred televizijskim auditorijumom otkrio da je Ivaniću preneo poruku da ta odluka ne bi bila prihvaćena među navijačima i u klubu, s obzirom na osetljivu političku situaciju, a potom je direktno odgovorio na pitanje o pozivu Dejanu Savićeviću.

Dejan Savićević, Siniša Mihajlović, Dragan Džajić, Goran Maza Vasilijević, FK Crvena zvezda, FK Napoli, Bari 1991, Liga šampiona, pehar, Marakana, Stadion Rajko Mitić Poslednja poseta Marakani Foto: Telegraf

- On je Zvezdina legenda, njemu su vrata kluba uvek otvorena i ima poziv da dođe na utakmicu Lige šampiona - bio je odgovor Terzića na pitanje o trzavicama sa Savićevićem, koji je bio gost prošle godine protiv Napolija, kad su legende iz Barija sa peharom obišle počasni krug.

Posle haosa pred meč sa tzv. Kosovom, Savićević je osuo paljbu po Terziću, rekavši da je bacio atomsku bombu na fudbal u Crnoj Gori i da treba da se dobro zamisli kada bude sledeći put dolazio u nekada saveznu zemlju.

VIDEO - Terzić otkrio Vučićev plan o rekonstrukciji Marakane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Иван

    28. avgust 2019 | 21:20

    Како год, Дејо је звездина легенда! Један од најбољих Звездиних играча свих времена! Увек је добродошао на Маракану!

  • Duke

    28. avgust 2019 | 20:34

    Ko ih sisa Terzino!Dok su trebali trebali!Sada ti ne trebaju nista!!!Ti si buduci predsednik Srbije!!!

  • febo

    29. avgust 2019 | 00:15

    Ne trebas nam vise dejo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA