Insajd info sa Marakane: Zvezda završila prelazni rok!

Kako Telegraf saznaje, crveno-beli do kraja dana neće dovesti pojačanje, osim ako ne dođe do ozbiljnog veleobrta

  • 40
RED STAR Foto: MN Press

Za razliku od prošle godine, kada je na Marakani viđen jedan od najluđih poslednjih dana prelaznog roka, kada su u istom danu dovedeni Marko Marin, Ričmond Boaći i Goran Čaušić, ove godine je potpuno zatišje na stadionu crveno-belih.

Navijači Zvezde nadaju se pojačanju do kraja dana, ali kako Telegraf saznaje, gotovo sigurno na Marakanu do kraja dana neće stići niko, niti se više nešto radi po tom pitanju.

Jedina opcija koja je razmatrana bio je Aleksandar Čavrić, jer je Zvezdan Terzić najavio moguć dolazak još jednog krilnog igrača. Vladan Milojević je želeo da to bude srpski fudbaler, pa se Čavrić uklapao u profil, ali je Slovan odredio visoku cenu za njega i Crvena zvezda je na kraju odustala.

Na Marakani su uvereni da imaju jak tim, a u prilog time idu i rezultati iz kvalfikacija za Ligu šampiona, gde su redom rušili Suduvu, Helsinki, Kopenhagen i Jang Bojs.

Takođe, pošto je odlučeno da se niko ne dovodi poslednjeg dana prelaznog roka i da se ne gomilaju igrači, odlučeno je i da se niko ne prodaje, pa tako u slučaju nekog ozbilnog veleobrta ili dolaska neke ponude koja se ne odbija, niko neće ni napustiti Marakanu.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    31. avgust 2019 | 15:28

    Mora krilo, moraa

  • Saki

    31. avgust 2019 | 15:34

    Kakav kraj prelaznog roka tek se zahuktava Stiize Radživ Van la Para iz Hadersfilda

  • CRAZY NORTH

    31. avgust 2019 | 16:03

    A bek?? I koga smo to rusili??? Koga pobedili??? Koga nadigrali???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA