Rival Zvezde u LŠ je dužan 662,5 miliona evra, ali poručuje: Ne poredite nas sa trošadžijama!

Gledajte nas kroz "druge oči", traži Poketino

  • 9

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino objasnio je zbog čega misli da je klub na čijoj klupi sedi jedinstven u svetu fudbala.

- Ako pogledate trening Liverpula kad je Klop stigao u klub, malo više od godinu posle mene, i kad smo igrali 0:0... nijedan igrač iz te startne postave nije u startnih 11 i danas. Uporedite to sa nama, mi još imamo osam, ili devet igrača koji su i dalje u istoj postavi. Pogledajte razliku - rekao je Poketino.

Totenhem je nedavno dobio novi stadion, pa mu trošadžijska politika kojoj su pribegli ostali ne bi ni odgovarala. Uprkos tome, dug kluba za naše uslove u Srbiji deluje astronomski.

- Znate dobro da je dug kluba 600 miliona funti (662,5 miliona evra) kod banaka i zasigurno pokazujemo da projekat koji Totenhem realizuje u poslednjih pet godina ne mogu da porede sa bilo kim drugim. Zato Totenhem mora da se gleda kroz druge okolnosti i ne treba ni da se poredi sa ekipama poput Mančester Sitija - rekao je Poketino.

Da podsetimo, Totenhem je jedan od tri protivnika Crvene zvezde u grupi B Lige šampiona ove sezone, a uz ova dva tima su tu još i Bajern iz Minhena i Olimpijakos. Poketino je sa Totenhemom već imao veliki uspeh jer je igrao finale elitnog takmičenja prošle sezone.

Liverpul je tada pobedio sa 2:0 na stadionu Vanda Metropolitano u Madridu.

VIDEO - Pavkov doveo Zvezdu u vođstvo protiv Vojvodine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴⚪🔴⚪

    1. septembar 2019 | 15:20

    Ајмо Пантићу, да чујем коментар о дуговању Тотенхема. 🙂

  • Bgd

    1. septembar 2019 | 15:28

    Kako je Terzo krenuo ovo ce biti Zvezdina bliska buducnost.I nije mi jasno sto ovi celnici Totenhema ne uzmu 500-600 miliona bespovratnih kredita od drzavnih banaka i jednostavno anuliraju dug kao nasa Zvezda!

  • Nuto ene

    1. septembar 2019 | 16:55

    Na zimu transver bomba terza presao u totenhem sto je realno a za otpis ce povesti znase koga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA