• 33

Pojavio se snimak sukoba Delija i Firme: Kolona obesnih huligana jurišala na Mostu slobode (VIDEO)

Nemile scene su zabeležene od strane prolaznika

  • 33

Kao što smo u subotu i preneli, na novosadskom Mostu slobode došlo je do navijačkog komešanja, navodno i tuče između pristalica Zvezde i Vojvodine, a snimci koji su se pojavili na mrežama potvrđuju da je bilo jurnjave i nemilih scena.

Jedan od prolaznika koji se nalazio u automobilu snimio je zaletanje jednih i drugih, snimak traje nekoliko sekundi i nije najjasniji, niti se na osnovu njega mogu utvrditi razmere sukoba.

Jedino što je očigledno na snimku je veliki broj mladića naoružanih bakljama, motkama i ko zna još čime, u nameri da se obračunaju sa rivalskom grupom.

Prema izjavama očevidaca, na mostu je došlo do gužve grupe navijača, nakon čega je policija reagovala.

- Odjednom su svi na mostu stali i ispred sebe sam video kolonu. Na mostu su bili neki mladići, koji su mahali bakljama, skakali i trčali okolo. Bio sam dosta daleko i nisam siguran da li su se tukli ili su samo stali, izašli iz automobila i pravili bakljadu. Sve je to kratko trajalo i u roku od dva, tri minuta, policija je bila na mostu i uhapsila deo njih - rekao je za portal 021.rs jedan od očevidaca tuče.

Pogledajte i samo scene sa Mosta slobode koje su uznemirile građane Novog Sada

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Dex

    Bezi firma juri ih armada

  • Kontraprc

    Na snimku se jasno vidi da firmaši sa oznakama Vojvodine beže, a u komentarima pišu drugačije. Nek svako pre komentarisanja prvo pogleda snimak

  • Diskvalifikacija

    Izbaciti Vojvodinu iz daljeg takmičenja, pa neka se tuku sami sa sobom

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima