≫ 

Na pomolu najveća bomba "dedlajn deja": Ikardi stigao u Pariz! (FOTO)

Bomba ali pre odahnuće zbog svega što se dešavalo poslednjih godinu dana

  • 1

Pariz i 17 časova trebalo bi da nam daju odgovor da li je Bepe Marota napokon uspeo da otera Maura Ikardija iz Intera. Klub u koji je Argentinac pristao da ode, a nije Juventus, je PSŽ.

Marota po svaku cenu želi da Ikardi nikada ne zaigra u Juventusu, pa je smislio paklen plan - prelazak u PSŽ je dogovoren.

Ikardi će prvo produžiti ugovor sa Neroazurima, koji mu ističe 2021. godine, a razlog tome je da ga niko ne bi mogao ucenjivati narednog leta kada mu istekne pozajmica sa Parižanima.

Dogovor je postignut o jednogodišnjoj pozajmici sa pravom otkupa za 70 miliona evra.

Verovatno će klub sa Parka prinčeva iskoristiti tu klauzulu, ali ukoliko se Argentinac ne pokaže, Inter ne želi da bude ucenjivan godinu dana pre isteka ugovora, zbog toga Mauro prvo mora da produži saradnju sa Neroazurima.

Nakon odbijanja Rome i Napolija, nedavno je odbio i mega ponudu Monaka, ali izgleda da se nešto drastično promenilo kada je pristao da poslednjeg dana prelaznog roka ode u Pariz gde će zarađivati isto koliko i u Interu, a ne duplo više koliko mu je nudio klub iz Kneževine.

Ovim otezom Inter i Bepe Marota izašli su kao potpuni pobednici. Otarasili su se nepoželjnog igrača koji će igrati daleko od njih.

Inter je ostao bez dva željena pojačanja ovog poslednjeg dana prelaznog roka, ali je odlazak Ikarda verovatno najbolji posao ovog leta.

Ovim transferom Inter se rešio svih igrača koje je Antonio Konte precrtao i proglasio nepoželjnim.

VIDEO: Ikardijeva žena pokazala međunožje tokom snimanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tatica

    2. septembar 2019 | 14:47

    Ostao im Nejmar,stizr ikardi i Navas na gol,ovaj PSŽ ako ne osvoji LŠ,odmah neka ugase klub. Imaju najjacu ekipu ubedljivo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA