Inter nudio bogatstvo za Filipa Kostića, ali balkanska reč nije smela da se pogazi!

Čak 40 miliona evra je bilo u igri

  • 0

Novi trener Intera Antonio Konte želeo je da dovede tandem iz Ajntrahta Ante Rebića i Filipa Kostića. Hrvata im je uzeo gradski rival ispred nosa, dok je Srbin obećao klubu iz Frankfurta da ostaje na još jednu sigurnu sezonu. A za sve je kriv Fredi Bobić!

Čak 40 miliona evra su nudili Neroazuri za srpskog reprezentativca, ali kako prenosi nemački Bild, i sportski direktor Fredi Bobić, ali sam Kostić su odbili mogućnost napuštanja kluba, a razlog je vrlo jak.

Fredi Bobić je verovao u mene kad niko nije- rekao je Kostić za ovaj list.

I zaista, Kostić se dugo mučio u Nemačkoj dok nije usledio poziv Ajntrahta. Sve ostalo je istorija. Kostić je imao zanimljiv odgovor na pitanje da li se vidi u nekom drugom timu.

1143546339 Fredi Bobić, sportski direktor Frankfurta; Foto: Guliver/Maja Hitij/Getty Images

Ako me neki klubovi budu želeli, moraće da dođu sami. Imam dobrog menadžera - našalio se krilni fudbaler.

Srpski reprezentativac se odlično uklopio u sistem igre trenera Adija Hitera koji forsira formaciju 3-4-1-2.

Za mene je to savršen sistem. Volim da igram široko, blizu linije. Potreban mi je prostor. Onda mogu samo da odlučim da li da krenem napred ili da ostanem pozadi. Prošla sezona je bila izvanredna, nadam se da će ova biti još bolja

Kostić iza sebe ima i možda najbolju sezonu u karijeri, a u novoj je nastavio sa takvim partijama.  Na devet utakmica postigao je već četiri gola i namestio još tri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA