≫ 

Najluđa transfer priča: Nekadašnji biser Partizana odbio da se vrati u Srbiju zbog trudne devojke!

Đorđe Jovanović je izabrao da igra treću ligu Španije, samo da ne bi menjao državu

  • 6
Đorđe Jovanović, fudbaler, FK Partizan Foto: MN Press

Bivši fudbaler Partizana Đorđe Jovanović iznenadio je mnoge odlukom da nastavi karijeru u španskom trećeligašu - Kartaheni.

On je na predstavljanju u španskom klubu poručio da je srećan što je potpisao i zahvalio je direktoru Manuelu Sančezu Breisu za transfer.

Zatim je usledilo i objašnjenje zašto je odabrao Kartagenu, iako je imao ponude iz Srbije i iz Belgije.

- Želeo sam da igramu segundi i prošao sam čitave pripreme sa Kadizom. Hteo sam da ostanem tu, ali oni me nisu videli u svojim planovima. Video sam ponudu Kartagene, koja je bila veoma dobra, to je sjajan klub sa velikom reputacijom. Dolazim da pomognem u promociji u viši rang takmičenja.

Zatim je objasnio i zašto je odbio ponude iz Srbije, kao i iz Holandije i sve su bile od strane klubova koji su u najvišem rangu:

- Moja devojka je trudna i želeo sam da ostanem u Španiji. Stigao sam u januaru, bilo je teško adaptirati se na jezik, zemlju i fudbal ovde. Vreme za adaptaciju je prošlo i sada sam spreman da pružim najbolje od sebe. Moja stvar je da postignem golove i radiću to po svaku cenu - rekao je Jovanović.

Tokom karijere je Jovanović uvek nosio broj 9 ili 99, ali će u Kartageni nositi broj 19 i nada se da će ispuniti velika očekivanja njihovog tima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pista

    5. septembar 2019 | 16:30

    Pametno razmisljanje dete ce se roditi u Spaniji i dobiti njihovo drzavljanstvo i pasos EU

  • Redovan vojnik

    5. septembar 2019 | 17:31

    Vratio bi se on da je budala I glup.

  • pera kojot

    5. septembar 2019 | 17:44

    ima i u Srbiji porodilista glup ti izgovor reci lepo necu u Srbiju i tacka niko ti ne zamera ja ni igro i cetvrtu ligu da me neko hoce tamo aj pitaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA