• 6

Zbog perverznog Pukijevog imena, komentatori se u Aziji hvataju za glavu!

Za sve je krivo prezime koje ima vrlo zanimljivo značenje

  • 6

Jedno od najvećih otkrovenja engleske Premijer lige do sada je svakako napadač Noriča Temu Puki. Igrača kojeg je želela Crvena zvezda u prva četiri kola postigao je pet golova do sada i igra maestralno. Ali, dok prava Pukimanija vlada Ostrvom zbog igara, za napadačem Noriča vlada velika pomama i u dalekoj Maleziji i to zbog njegovog prezimena .

Iako je jedan od heroja do sadašnjeg dela sezone, ime Temu Pukija nije lako izgovoriti u Maleziji. Pominjanje njegovog imena u toj zemlji kod jednih izaziva smeh, a kod drugih stid. Najteže je komentatorima utakmica koji na svaki način pokušavaju da izbegnu izgovaranje njegovog prezimena.

U Srbiji su se svi klinci smejali kada je Kaka prešao u Milan zbog njegovog prezimena, međutim sada je situacija još ''gora''. Na malezijskom reč puki predstavlja ženski polni organ, tačnije to je sleng i pravi prevod je p***a.

Iako je prošle sezone postigao čak 29 golova u Čempionšipu, niko nije očekivao da će ovako ubitačno krenuti i u Premijer ligi i to sve solo golom Liverpulu.

Tako su sportski novinari svake nedelje u sve većem problemu, a na početku sezone mislili su  da će lako preskakati ovog ''neprijatnog'' igrača.

Temo Puki je bio najbolji strelac sve do poslednjeg kola i jedinog u kojem nije uspeo da se upiše u listu strelaca. Odbrana Vest Hema je uspela da ga zaustavi za razliku od Liverpulove, Čelsijeve i Njukaslove. Puki je trenutno drugi strelac sa pet, a prestigao ga je Kun Aguero sa šest golova u poslednjem kolu.

(Telegra.rs)

Komentari

  • Филиптер

    Зато даје голове ка из п...резимена

  • Перагеније

    Хехе, има и горе: енглеско презиме Pusey - па се сви ломе да изговоре Пјусии...

  • Bodibond

    Steta sto ga nije angazovao Partizan, uklopio bi se savrseno zbog prezimena.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima