≫ 

Nejmarov podmukli doček za Ikardija: Nije mogao bolnije da ga isprovocira čim je stigao u PSŽ (FOTO)

Brazilac se u danu kada je Ikardi stigao na Park Prinčeva fotografisao sa njegovim zakletim neprijateljem i Vandinim bivšim mužem, o čemu je i ona sama pričala

  • 5
Nejmar i Vanda Ikardi Foto ilustracija: Telegraf/Guliver/Emilio Andreoli/Getty Images/Tanjug/AP

Posle mnogo zavrzlama oko Maura Ikardija, Inter se napokon rešio Argentinaca koji je otišao na pozajmicu u PSŽ. Nedugo nakon ozvaničenja saradnje, na društvenim mrežama se pojavila fotografija Nejmara sa zakletim neprijateljem bračnog para Ikardi Maksjem Lopezom. O svemu tome pričala je Vanda, koja je inače i agent svog supruga.

Fotografiju je okačio Maksi, nekadašnji Vandin suprug i Maurov veliki prijatelj. Od kada mu je Ikardi preoteo ženu od tada su konstantne varnice između njih.

Verovatno se radi o namerrnoj provokaciji, a Vanda kaže da je reč o staroj fotografiji, a ne nečemu što je nastalo od kada je Ikardi postao član kluba iz Pariza.

- Oni su objavili fotografiju istog dana kada se Mauro potpisao za PSŽ, ali to je stara fotografija. Želim da mislim da je to bila samo slučajnost, jer se svi igrači međusobno poznaju - rekla je Vanda.

Vanda je gostovala na jednoj argentinskoj televiziji gde je u emisiju ''Morfi Telefe'' pričala o raznim temama.

Dotakla se i prelaska u PSŽ i zbog čega se čekao poslednji dan prelaznog roka.

- Ako sam čekala do posljednjeg trenutka, to je zato što sam imala asa u rukavu. Niko nije znao da će do toga doći. Čak ni naša deca nisu znala. Spakovao je mali kofer, sve ostalo je ostavio meni.

Vanda Ikardi Vanda Ikardi sa ćerkom; Foto: Instagram.com/wanda_icardi

I ako je došlo do iznenađujućeg transfera, Vanda kaže da je PSŽ bio poslednja opcija.

 Za mene lično, PSŽ je najgora od tri opcije koje smo imali na stolu, pošto ću ja morati da se vratim u Milano i da budem na stalnoj relaciji Milan-Pariz, jer deca u Italiji idu u školu. Ali mislila sam o onome što je najbolje za Maura. Iako bi meni bilo mnogo lakše da je ostao u Italiji, a najveći italijanski klubovi su ga zvali. 

Tokom leta se pominjala i Boka Juniors, ali Vanda kaže da ništa konkretno za sad nije bilo, a što se budućnosti tiče, ni to nije isključeno.

- Volela bih da Mauro jednog dana igra za Boku Juniors. Iako sam ljubitelj Rivera, ne bih mu pravila problem da ode na Bombonjeru. Veoma bih volela da se vratim u svoju zemlju. Ipak, tokom leta nije bilo ozbiljne ponude iz Boke - zagolicala je maštu navijača Boke.

Vanda Ikardi Ikardi i Vanda u provokativnom izdanju; Printskrin: Instagram

Za kraj joj je postavjeno pitanje da li će u budućnosti preuzeti brigu o još nekim fudbalerima.

- Ne bih mogla, jer je vođenje Maurove karijere vrlo intenzivno. Ponudili su mi da pazim na puno igrača kao što su muževi mojih prijatelja, ali svako ko me poznaje zna da ne radim to zbog svog komercijalnog interesa. Ja to radim zbog ljubavi koju imam prema Mauru - zaključila je Vanda.

Vanda Ikardi Mauro Ikardi sa suprugom Narom tokom meča; Foto: Guliver/Emilio Andreoli/Getty Images

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drug Seljo

    6. septembar 2019 | 17:20

    Bravo za Nejmara... Ilardi je najvece smece,i to ne samo zato sto je najboljem prijatelju uteo zenu,nego zato sto je necovek kako god pogledas,a vanda manipulise sa njim kao da je malo dete.

  • Ujka Zitko PFK

    6. septembar 2019 | 16:44

    Al da nekome preotmes devojku.Cccc kako ljudi nemaju srama

  • Kiki

    6. septembar 2019 | 21:07

    Ova je namirisala Neymara izgleda, zna i ona ko ima mnogo love, zivi bili pa videli a mozda i Seike paredzije, ko zna?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA