• 14

Ronaldo odgovorio navijačima Srbije za žestoke prozivke: Pogledajte majstoriju i gol Portugalca

Čekao je i dočekao napadač šansu za gol

  • 14

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Portugalije sa 4:2 u svom 5. meču kvaifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine, a centralna figura meča svakako je Kristijano Ronaldo koji je, posle teških prozivki sa tribina, zapečatio  poraz Orlova na ovom susretu. 

Tokom meča dva tima, od samog starta jedan od najboljih fudbalera sveta morao je da trpi prozivke navijača. Tako je izviždan već na zagrevanju, da bi kasnije ceo stadion skandirao "Mesi, Mesi". Ipak, u 80. minutu, Ronaldo je odlično utrčao u prazan prostor, "potkopao" loptu, sasvim dovoljno za gol i 3:1.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Čemer i jad

    Izviždati čoveka koji je prvi od svih sportista lobirao i pružio pomoć našoj zemlji za vreme poplava je jedna velika sramota..još veća sramota je skandiranje Mesiju,koji je prvi podržao odvajanje Katalonije i pozitivno pričao o Kosovu..Večeras jedna velika nula i publici i igračima.

  • Boki

    Samo da znate, jedan od dva najbolja igraca VAM (nam) dodje u zemlju, vi mu zvizdite i skandirate ime drugog od dvojce najboljih, drugog koji za razliku od ovog nije donirao milion evra kad su se dogodile poplave u Obrenovcu.

  • Sara

    PRVO ofsajd iz aviona, DRUGO i nije nega golcina i majstorija, TREĆE golcina je drugi gol Srbije i CETVRTO Meci je najbolji igrač ikada 😂😂😂😂

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima