Jeftino smo primili gol koji nam je "odsekao" noge: Ljajić žali zbog kiksa odbrane (VIDEO)

Šampion Evrope je šampion Evrope, podseća Ljajić

  • 11

Vezista Srbije Adem Ljajić kaže da Portugal ima igrače koji jednim potezom rešavaju utakmicu.

Njih četvorica (Karvaljo, Guedeš, Ronaldo, Silva) su rešila meč sa Srbijom u petom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine i porazili su Orlove 4:2 u Beogradu.

- Teška utakmica, videli ste i sami, ozbiljna su ekipa i prvak Evrope. mogu da ti zaprete i ugroze gol u svakom trenutku. Imaju takve igrače da jednim potezom mogu da reše utakmicu. Jeftino smo primili taj prvi gol koji nam je "presekao noge" jer se desio pri kraju prvog poluvremena. Da smo otišli na pauzu sa 0:0 bilo bi možda drugačije - rekao je Ljajić novinarima posle meča.

Kod prvog gola se dogodio sudar Marka Dmitrovića sa Nikolom Milenkovićem posle čega je Karvaljo dao prvi gol u 42. minutu. Ljajić je u tom trenutku bio na zagrevanju pa kaže da situaciju nije video dobro.

Mada je svestan da su kvalifikacije za Evropsko verovatno već gotove za Srbiju, te da je nada spala na Ligu nacija, kaže da će Orlovi i u utorak desetog septembra ići na pobedu u Luksemburgu.

VIDEO - Tadić posle poraza od Portugala i kvalifikacijama: Treba biti realan...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA