Ronaldo i Portugalci ostavili svinjac na Marakani: Pogledajte na šta je ličila svlačionica (VIDEO)

Nisu gosti mnogo marili za higijenu posle pobede u Beogradu

  • 50

Portugalci su protutnjali Marakanom i pred 40.000 gledalaca lako savladali Srbiju u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, posle čega je Orlovima ostala samo teoretska šansa za plasman na EURO kroz kvalifikacije.

Golovima Karvalja, Guedeša, Ronalda i Bernarda Silve, aktuelni evropski prvaci utišali su i ovako tihu Marakanu, koja osim zvižduka Ronaldu i provokacija povicima "Mesi, Mesi", nije umela da pesmom pogura Orlove Ljubiše Tumbakovića.

Po završetku meča Portugalci nisu bili raspoloženi za priču za medije, iako su trijumfalno napustili Marakanu. Takođe, nisu preterano marili ni o higijeni, već su u svlačionici ostavili pravi svinjac, a Telegraf je uspeo da zaviri u gostujuću svlačionicu, nakon što su Ronaldo i ekipa napustili stadion.

Na podu je bilo gomila prljavih papira, zavoja, praznih flašica što možete videti u priloženom snimku na početku teksta.

Kristijano Ronaldo, Svlačionica, Srbija Portugalija, fudbalska reprezentacija Srbije, marakana Svlačionica Portugalije po završetku meča u Beogradu; Foto: Telegraf

Često smo u prošlosti bili svedoci lepih primera kada neke reprezentacije ili klubovi gostujuće svlačionice ostave u takvom stanju da oni koji ih čiste posle nema potrebe da dolaze.

Ovoga puta to nije bilo tako, jer se Portugalcima očigledno žurilo da što pre napuste Beograd.

Podsetimo Srbija je trenutno pretposlednja na tabeli, iza Ukrajine, Portugalije i Luksemburga, a naredni meč Orlovi igraju u gostima protiv Luksemburga u utorak, 10. septembra od 20.45.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • febo

    8. septembar 2019 | 11:07

    Ostavili su nam i cetiri komada,a to vise boli

  • Batica

    8. septembar 2019 | 11:07

    Dok je slao donacije Srbiji za obnovu od poplava bio je dobar,sad smeta sto nije uzeo metlu da pocisti svlacionicu? jel imate nesto pametnije da pisete?

  • Realista

    8. septembar 2019 | 11:37

    A mi smo oličenje kulture i čistoće. Dajte molim vas, pogledajte samo rijeke, riječne obale, šume, sporedne puteve, nigdje ne možeš proći da nema otpada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA