≫ 

Delije za 50 evra na Alijanc areni: Bajern šalje 3.300 karata za navijače Zvezde!

Klub iz Minhena će u toku naredne nedelje poslati kontigent ulaznica za najvatrenije pristalice crveno-belih

  • 9
FK Bajern Minhen - FK Crvena zvezda Foto: Youtube/Allianz, Wikimedia

Fudbaleri Crvene zvezde otvoriće novu sezonu u Ligi šampiona utakmicom protiv Bajerna u Minhenu u sredu 18. septembra od 21.00, a klub sa Alijanc arene poslaće crveno-belima ubrzo u toku naredne nedelje propisani kontigent od 5 odsto kapaciteta stadiona.

Distribucija karata obaviće se preko kluba navijača, što je inače bila praksa za gostovanja u Evropi na prethodnim mečevima, a cena ulaznica je 50 evra, kako saznaje Telegraf.

Podsetimo, UEFA je od ove sezone odredila granicu da klubovi ne smeju gostujućim navijačima da odrede skuplju ulaznicu od 70 evra za Ligu šampiona, dok je za Ligu Evrope granica spuštena na 45 evra.

Pošto u Minhenu, ali i širom Nemačke ima mnogo srpskih iseljenika, nema sumnje da će i mnogi od njih pokušati da se domognu karata koje će biti u slobodnoj prodaji, pa se može očekivati prava invazija Delija na Minhen u 1. kolu Lige šampiona.

Podsetimo, prošle godine je Zvezda imala zabranu za gostujuće navijače za gostovanja u Parizu i Liverpulu, dok je nekoliko hiljada Delija stiglo u Napulj da bodri svoj klub protiv Napolija.

Ove godine će pored Minhena, Delije imati priliku i za gostovanja u Londonu protiv Totenhema (22. oktobar) i u Atini protiv Olimpijakosa (11. decembar).

VIDEO: Navijač utrčao na teren Marakane i zaleteo se na Ronalda na kraju meča

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salone

    8. septembar 2019 | 14:34

    Protiv koga u LS igra mali partizan a da oni su tamo zalutali i jedini klub koji je igrao LS a da nije nikog pobedio🤣🤣🤣

  • H

    8. septembar 2019 | 17:01

    Jeftinije nego na marakani

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    8. septembar 2019 | 14:45

    Tu da ih vidim kad nema vujović maje,rent-a penality obradovića,glodjovića, nikolića,rumenigea djokića i celokupnog fss koji ih drži na infuziji.Možda i bude rekordni rezultat od postojanja LŠ , očekujem 11-12:0 za Bavarce😂😂😂👉👌🔐

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA