≫ 

Da li je ovo startnih 11 Srbije u Luksemburgu? Orlovi odradili trening, Tumbaković najavio promene!

Očekuje se najmanje četiri ili pet promena u sastavu srpskog tima

  • 20
Fudbalska reprezentacija Slovenije Foto: Mario Marić

Fudbalska reprezentacija Srbije odradila je poslednji trening na stadionu Žosi Bartel pred meč protiv Luksemburga u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine!

Orlovi svoj peti kvalifikacioni meč u grupi igraju u utorak od 20.45 minuta, a prema rečima selektora Ljubiše Tumbakovića biće dosta promena u odnosu na duel sa Portugalijom.

Luka Jović i Dušan Tadić nisu ni doputovali zbog povrede, dok se na istu požalio i Marko Gobeljić koji je trening posmatrao sa strane zbog blagog istegnuća.

Sigurno ću iskoristiti priliku da vidim neke igrače koje sam imao priliku da vidim samo na treninzima. Imaćemo reprezentaciju koja jeste tim Srbije, ali neće biti ona koja je igrala sa Portugalijom. Biće jako mnogo izmena - rekao je Tumbaković na konferenciji.

Fudbalska reprezentacija Slovenije Foto: Mario Marić

A sudeži po kadrovima sa poslednjeg treninga, Tumbaković će izvršiti najmanje četiri ili pet promena.

Marka Dmitrovića na golu bi trebalo da zameni Predrgag Rajković, možda čak i Boris Radunović, dok se u defanzivnu liniju najverovatnije vraća Uroš Spajić. On će u sredinu sa Nastasićem, desno će Nikola Milenković, a levo kapiten Aleksandar Kolarov.

Nemanja Matić će držati poziciju zadnjeg veznog, a ''društvo'' u sredini će mu praviti Sergej Milinklović Savić i Adem Ljajić. Barem je tako izgledalo na početku treninga Orlova, delu koji je otvoren za medije.

Fudbalska reprezentacija Slovenije Foto: Mario Marić
Fudbalska reprezentacija Slovenije Foto: Mario Marić

Poomenuti igrači nisu imali marker na sebi, a tu su još Filip Kostić, Nemanja Radonjić i Aleksandar Mitrović u samom špicu.

Tumbino tumbanje ne bi trebalo da predstavlja nikakvo iznenađenje, jer je Srbija praktično izgubila šanse da se kroz grupe domogne EP. Ostao je još baraž Lige nacija, a sam selektor je rekao da će ovo vreme iskoristiti kako bi video čime raspolaže i da što bolje uigrao tim.

Prva ''trening utakmica'' je već u utorak protiv Luksemburga...

VIDEO - Tumbaković: Ko potceni Luksemburg, neće dobro proći

(Izveštač Telegrafa iz Luksemburga - Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joakim

    9. septembar 2019 | 20:16

    Totalno nebitna i reprezentacija i taj tumbakovic, kakvi bre orlovi, bruka jedna, ni prenos nacionalnog tima ne mozete organizovati i koga zanima kako ti igraju, pustite Surdu kao i za Portugal, jad i cemer

  • Relan

    9. septembar 2019 | 21:33

    SLAVOLJUB MUSLIN JEDAN JE SLAVOLJUB MUSLIN...TAKO NAM I TREBA

  • delija

    9. septembar 2019 | 21:12

    Rajkovic je odavno trebao biti prvi golman

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA