Problem za Partizan - povredio se Suma!

Ali bi trebalo da se vrati za 7 - 10 dana

  • 15
Sejduba Suma

Foto: Marko Jovanović

Prvotimac Partizana – Sejduba Suma gotovo sigurno će propustiti prvenstveni duel sa Proleterom, koji crno-beli igraju u Novom Sadu, u subotu od 20.30 časova. Vezista iz Gvineje je zaradio povredu butnog mišića i moraće da pauzira određeno vreme kako bi se problem sanirao.

Suma pomenutu povredu prednje lože “vuče” još od revanš meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa turskom Malatijomspor. Suma je u pomenutoj utakmici dobio žestok udarac, koji je očito ostavio posledice.

Isprva nije delovalo da je problem previše ozbiljan, ali se vremenom situacija pogoršala, pa je urađen snimak magnetnom rezonancom, koji je pokazao da na mišiću ipak postoji ruptura.

Fudbaler, koji nije trenirao sa ostatkom tima. tokom jučerašnjeg dana je podvrgnut tretmanu krvnom plazmom (injekcija), koji bi trebalo da ubrza oporavak i regeneriše oštećeno tkivo. Otuda struka sigurno neće rizikovati i odmoriće Sumu tokom vikenda ne bi li bio spreman za utakmice koje su na programu sledeće sedmice.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    12. septembar 2019 | 11:50

    Znaci poceli problemi sa Sumom. Nije taj povredjen

  • Ixa

    12. septembar 2019 | 12:49

    Opet problem Suma! Treba ga oterati i oprostiti 1650000 evra. Treca godina kako ga cekamo da ,,proradi" ,da li bi cekali neko nase dete tri godine? Jednostavno covek ne ume da igra fudbal.

  • Djura

    12. septembar 2019 | 11:53

    Neka ga zameni prekazi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA